Home / ŽIVOT + / Duhovnost / Danas je MAGIČAN DAN, a evo šta treba da uradite ako želite da vam se SNOVI OSTVARE

Danas je MAGIČAN DAN, a evo šta treba da uradite ako želite da vam se SNOVI OSTVARE

Danas je 2.2. 2019. godine, a to nam donosi magiju anđeoskog niza brojeva 2-2 – evo šta treba da uradite na ovaj specifičan dan ako želite da se snovi polako ostvaruju…

Postoji niz ađeoskih brojeva i kada se pojave stvaraju određene energetske frekvencije i otvaraju vrata do neke nove dimenzije, odnosno šalju poruke našeg srca direktno ka Univerzumu, piše Lovesensa.

Tako se 2.2. 2019. godine spajaju dvije dvojke i čine magičan niz 2-2 koji simbolizuje apsolutni balans. U numerologiji dvojka predstavlja broj uspjeha, moći, motivacije i napredovanja, pa se vjeruje da na ovaj dan treba što više da sanjate i razmišljate o svojim željama, jer će se tako lako ostvariti.

Kada se spoje dvije dvojke, nastaje apsolutna harmonija, zato je to idealno vrijeme da razmislite i poradite na duhovnom usavršavanju. Mnogi će danas shvatiti da je sve materijalno prolazno i da ne vrijedi očajavati zbog materijalnih stvari koje sebi ne možemo da priuštimo. Važno je da očistimo energiju iznutra, stvorimo svoj put ka višim idealima i bez straha možemo duboko da udahnemo i prepustimo se vjetrovima života.

Pojačava se intuicija, a na vidjelo izlaze mračne osobine osoba u koje ste vjerovali, ali to vas neće rastužiti, već shvatate da ste u životu naučili još jednu lekciju i oslobodili se iz lanaca iluzija. Slušajte svoje unutrašnje biće, ono zna kada treba da odustanete, a kada da se aktivirate.

Niz brojeva 2-2 simbolizuje romantičnu energiju koja osvaja dušu, ali neće biti tako vidljiva i lako dosežna. Dok vlada energija magične dvojke, budite spremni da se mijenjate zarad ljubavi, otvorite srce i približite se srodnoj duši.

Univerzum će uvijek biti uz vas!

Izvor: Lovesensa

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *