DPS: Putin se možda nije ni sreo s Vučićem zbog Mandića i Kneževića, recikliraju laži da je Bramerc tražio od Mila da se povuče - Volim Podgoricu

DPS: Putin se možda nije ni sreo s Vučićem zbog Mandića i Kneževića, recikliraju laži da je Bramerc tražio od Mila da se povuče

Politička scena u Crnoj Gori postaje sve zanimljivija, iako je već tradicionalno na tapetu Demokratska partija socijalista i njen predsjednik Milo Đukanović. Pored odbjeglog predsjednika Atlas banke, koji nikako da pobjegne od sebe, tome doprinose pojedini opozicioni lideri i neki mediji iz Crne Gore i iz regiona. Lica sa optužnica misle i govore isto, i iz Podgorice i iz Londona, saopštili su iz DPS.

Dodaju da su juče Knežević i Mandić najnoviju odluku suda da im se zabrani da napuštaju Podgoricu pripisali DPS-u i „vrhu režima“.

“Baš kao što je nedavno drugi Knežević tražio od Đukanovića da mu sredi kod SDT da ne odgovara zbog finansijskih malverzacija. Ali oni su u cijelu priču uključili i predsjednika Rusije Vladimira Putina. Ni kraćeg susreta ni više galame. Pored toga, kako su ranije obavijestili javnost, što im je Putin odao priznanje za herojsko držanje, sad saznajemo i da ih je ohrabrio. Citiraju njegovu poruku: samo izdržite, ovo je sve trulo, ovo će brzo da se uruši. Samo ga nijesu pitali na šta je mislio. I ne znamo je li to bilo na marginama Putinovog selfi susreta s Markom Milačićem, prije ili poslije. Iz njihovih izjava ne vidi ni da li je Putin u Beogradu stigao da se sretne s Vučićem”, kažu u DPS-u.

Ukazuju i da je juče jedan beogradski portal reciklirao laž od prije nekoliko dana kako je Serž Bramerc dolazio nedavno u Podgoricu da traži od Đukanovića da se povuče.

“Takvi glasovi se pronose evo već 30-ak godina. Vrlo nezgodna je u svojim komentarima i politička boranija zvana URA, poznatija po broju 1,23. Ali, i dalje primat drži propali bankar u egzilu, političar u pokušaju, koji iz Londona poziva narod na bunt, po uzoru na nekadašnju kraljevsku izbjegličku vladu”, dodaju u Demokratskoj partiji socijalista.

Prema njihovim riječima, Knežević je izgleda uspješniji kao montažer, što je potvrdio jučerašnjom objavom na Instagramu i zaradio još jednu ozbiljniju tužbu.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com