OČEVICI STRAVIČNE EKSPLOZIJE U PODGORICI: Gledali smo RAZNESENOG MLADIĆA, pločice su OTPADALE, ovo je Bejrut! (VIDEO/FOTO) - Volim Podgoricu

OČEVICI STRAVIČNE EKSPLOZIJE U PODGORICI: Gledali smo RAZNESENOG MLADIĆA, pločice su OTPADALE, ovo je Bejrut! (VIDEO/FOTO)

-Ne znam kako ću zaspati večeras, još gore, ne znam kako ću sjutra djecu pustiti do škole, koja je na 200 metara od kuće! Kada je odjeknula ekspolzija, pločice su otpale  kupatilu, a onda smo i djeca i ja gledali raznesenog čovjeka u lokvi krvi na ulici, kraj raznesenog automobila. Ovo je scena kakve sam gledala preko TV-a na ulicama Bejruta, Somalije, Kolumbije…

Ovako za Portal Volim Podgoricu opisuje jutrošnju stravičnu eksploziju u strogom centru glavnog grada, kraj Stare vatrogasne, u neposrednoj blizini muzićke škole.

Jutros, oko 10,30 u snažnoj eksploziji automobila, poginuo je Nikola Ćupić (34), prema informacijama policije, bezbjedonosno intresantna osoba i član jednog od kotorskih kriminalnih klanova. Iz policje je saopšteno da je, vjerovatno, ispod automobila bio podmetnut eksploziv, koji se aktivirao kada je Ćupić pokrenuo automobil. Detonacija ga je izbacila iz auta, povrede su bile smrtonosne.

-Sreća u nesreći je da je danas nedjelja, inače bi sigurno bilo slučajnih žrtava ovog mafijaškog obračuna. U ovoj ulici su tokom cijelog dana gužve, mnogo je djece koja idu u muzičku školu, tu je i plesni klub, kafići, banka, osnovna škola u blizini – kaže sagovornica našeg portala koja je željela da ostane anoninmna.

U ulici Novaka Miloševa, okupio se odmah nakon eksplozije veliki broj stanara okolnih zgrada i slučajnih prolaznika. Niko se nije usudio da priđe povrijeđenom, jer su se iz automobila u plamenu čuli pucnji.

-Čak i da je neko uspio da mu priđe, nije mu bilo spasa. Tragično je za cijelu državu i za Podgoricu, da ovi mafijaški obračuni ugrožavaju živote svih nas, a znamo da je već bilo nedužnih žrtava, takođe u centru grada, kaže naša sagoornica i pita se: Dokle?

 

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com