Home / NOVOSTI / PROBUDILA SE DEA ĐUĐREVIĆ! Posle jezive saobraćajke i teške operacije izgovorila SAMO OVO! (FOTO)

PROBUDILA SE DEA ĐUĐREVIĆ! Posle jezive saobraćajke i teške operacije izgovorila SAMO OVO! (FOTO)

Dea Đurđević robudila se posle teške operacije u šok-sobi. Svjesna je i komunicira. Prve riječi koje je izgovorila bile su:

“Hvala Bogu da sam živa”.

 

FOTO: VLADIMIR ŠPORČIĆ, PRINTSCREEN INSTAGRAM

Podsjetimo, Dea Đurđević jutros je doživela tešku saobraćajku kod bolnice “Dr Dragiša Mišović”. Zadobila je teško oštećenje ruke, kada je na nju naletio autobus. Operacija je uspješno završena i ruka je prišivena.

Dein višegodišnji emotivni partner i kolega Mladen Mijatović tom prilikom izjavio je za domaće medije:

 

“Zahvaljujem se kompletnom ljekarskom timu koji je radio, medicinskom osoblju, Hitnoj pomoći, policiji na profesionalno obavljenom poslu i maksimalnom zalaganju koje su iskazali. Na ovaj način je još jednom pokazano da u Srbiji rade vrhunski stručnjaci. Zahvalio bih se i svima koji su se raspitivali za Deino zdravlje i slali podršku, kako kolege, tako i ljudi svih drugih profesija”, kaže Mladen koji je Deu video pre operacije, ali ne i posle: “Najteže je prošlo, optimista sam i verujem da će sve u najskorijem periodu biti u redu i da će se brzo vratiti na televizijske ekrane”, zaključio je on.

Kada je autobus hrabru Deu pokupio na trotoaru i otkinuo ruku, ona je sjela pored auta i čekala hitnu pomoć. Kako je Kurir tada saznao, voditeljka je sve vrijeme bila svesna, a pored teške povrede ruke, njoj je slomljena i butna kost.

 

Naime, kada je prvo došlo do sudara putničkih vozila Dea, koja je bila za volanom, izašla je iz vozila da sa drugim vozačem provjeri i utvrdi štetu. Utom je naišao autobus koji je naletio na voditeljku i udario je dok je stajala na trotoaru.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *