VRIJEME JE ZA ZIMSKE SPORTOVE: Kreće prvo Podgoričko prvenstvo u organizaciji najbolje žurke! Evo šta treba da uradite (INFO/FOTO) - Volim Podgoricu

VRIJEME JE ZA ZIMSKE SPORTOVE: Kreće prvo Podgoričko prvenstvo u organizaciji najbolje žurke! Evo šta treba da uradite (INFO/FOTO)

Najhladniji  januar u poslednjih 70 godina podsjetio nas je na naš omiljeni zimski sport – dobar provod u dobrom društvu! Zato su „Volim Podgoricu“ i (Volim) Nikšićko odlučili da organizuju prvo Podgoričko prvenstvo u organizaciji najbolje žurke!

Januar je mnogima trajao kao godina! Nakon novogodišnjeg slavlja, ića, pića, veselja, prethodni mjesec nam je donio led i snijeg pa smo se, uglavnom, grijali – neko pod jorganom, neko u dvoje, neko na drva, neko na struju, a nekome je grijanje došlo iz Nikšića. Pogađate, ne pričamo o EPCG, već o Nikšićkom Pivu, što grije dušu kao umjetnost. Ma, u stvari, i jeste umjetnost.

Jedno je Nikšićko, ali jedna je i Podgorica! Samo ovdje sunce najtoplije grije i u najhladnijem januaru, i kad nas snijeg iznenadi,  i kad kiša dosadi! Najhladniji januar u poslednjih 70 godina u Podgorici, i najduži mjesec u godini, je prošao, skupili smo energiju, i krećemo u kontrafanzivu!

Upravo sada je pravo vrijeme za prave zimske, podgoričke sportove – izlaske i provod, pa su „Volim Podgoricu“ i (Volim) Nikšićko Pivo odlučili da organizuju prvo podgoričko takmičenje za najbolju žurku!  

U takmičenju učestvuju podgorički lokali koje predlažu čitaoci portala Volim Podgoricu, jer oni najbolje znaju koji lokali ispunjavaju kriterijume za učešće u prvenstvu.

A kriterijumi su:

Nikšićko za društvo
  1. Brojnost i dobro raspoloženje ekipa u lokalu
  2. Kreativnost barmena i konobara
  3. Smijeh, priče i muzika
  4. Sitni sati na fajrontu

Nakon što formiramo spisak lokala koji organizuju najbolje podgoričke žurke, naravno uz Nikšićko, čitaoci portala Volim Podgoricu će glasanjem odlučiti ko će ponijeti laskavu titulu Najbolja podgorička žurka 2019.

Predloge šaljite do 15. februara, u inbox naše FB strane ili na naš mejl [email protected], a nakon toga kreće – glasanje!

Lokali koji osvoje prva tri mjesta dobijaju diplome, a pobjednički lokal osvaja specijalnu nagradu i, naravno, pivo!

Pišite nam, predlažite i „trenirajte“. Ne zaboravite, ovaj zimski sport je isključivo ekipni! Trenira se i takmiči isključivo u dobrom društvu!

 

2 komentara

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com