NAJDETALJNIJI MJESEČNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2019. - Volim Podgoricu

NAJDETALJNIJI MJESEČNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2019.

ovanOVAN

Posao:

Dragi Ovnovi,
Mars, vaš vladar će 2. februara praviti kvadrat sa Plutonom koji se nalazi u vašem polju posla i karijere. Nailazićete na situacije koje će zahtevati prilagođavanje i promene na koje niste spremni i koje nećete moći da prihvatite bez otpora. To će vas dekoncentrisati u obavljanju važnih zadataka. Na sreću, ravnotežu će vam praviti Venera koje će ući u znak Jarca i vaše polje posla i karijere. Doneće vam dobar osećaj kako da se postavite u poslovnim odnosima i od koga da potražite podršku za ostvarenje ciljeva koji su vam u planu. Otvoriće vam neočekivano povoljne prilike za finansijske dobitke. Sunce će 8. februara praviti sekstil sa Jupiterom i doneće vam podršku saradnika u razvoju ranije započetih radnih zadataka. Imaćete dodatnu motivaciju i usmerenje. Uspeh vas očekuje u razradi novih ideja, na polju elektonike, IT sektora, u finansijskim oblastima i u svemu gde se traže vaše rukovodeće sposobnosti. Mars će 13. februara praviti konjunkciju sa Uranom. Načinićete nove proboje i uspeti da zauzmete bolji položaj, što donosi i nove izazove.
Mars će 14. februara ući u znak Bika i doneće vam nove izazove ali i prepreke na polju finansija. Biće vam potrebno više vremena i energije kako biste uspeli da nabavite dovoljno novca i sredstava za nastavak važnih radnih zadataka. 18. februara će Venera praviti sekstil sa Saturnom u vašem polju posla. Započećete veliki i dugoročni projekat koji će vam doneti veliku zaradu. U trećoj dekadi februara Merkur pravi sekstil sa Saturnom i donosi vam uspeh u poslovima vezanim za administraciju, ustanove zatvorenog tipa, zdravstvo, ekonomiju i u trgovini energetskim resursima. Konjunkcija Venere sa Plutonom doneće vam dobar osećaj za investicije i vaša zarada će krenuti ka usponu.
Nezaposleni Ovnovi će biti u mogućnosti da se zaposle u oblastima zdravstva, kao i u poslovima koji su vezani za transport robe i magacine.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Venera koja vlada vašim poljem ljubavi 2. Februara pravi trigon sa Uranom i ulazi u znak Jarca. Imaćete nove ideje kako da poboljšate vaš odnos sa partnerom. Počećete da radite zajedničkim snagama na ostvarivanju važnih zajedničkih planova i ciljeva. To će vas zbližiti i doprineće stabilnosti vaše emotivne veze. Osećaćete obostranu privrženost.
Druga polovina februara donosi vam više romantičnih trenitaka zahvaljujući sekstili venere sa Neptunom. Ostvarićete bar jedni zajedničku želju. Pokrenućete nešto novo u vašoj vezi za šta ste oboje sigurni da će vam doneti prosperitet. U trećoj dekadi februara ćete umeti jedno drugom da se prilagodite u svemu i vaša strastvenost će se pojačati na radost partnera.

Ako ste slobodni:

U prvom delu februara počećete da osećate potrebu da se skrasite u ozbiljnoj vezi. Delovaće vam pomalo čudno što vas prolazi potreba za uzbudljivim ljubavnim avanturama. Sredinom meseca zavešće vas osoba koja će vam delovati kao ostvarenje vaših snova. Zaljubićete se i u dok trepnete već ćete biti u njenoj mreži. To je neko ko dobro zna šta hoće. Već 18. februara ćete biti u prilici da uđete u novu vezu koju će vam doneti konjunkcija Venere sa Saturnom.
Stariji Ovnovi će kroz poslovne odnose upoznati nekoga s kim će osim poslovnih, uvideti da imaju i mnogo drugih interesovanja i mnogo toga zajedničkog. Počećete da se viđate van posla i u drugoj polovini februara započećete vezu.

Zdravlje:

Februar će vam doneti promenljivo i osetljivije zdravlje, što ćete pojačano osećati nakon 10. U mesecu kada Merkur koji vlada vašim poljem zdravlja bude ušao u znak Riba. Kako je Merkur slab u Ribama, to će vam doneti slabiju cirkulaciju, hormonski disbalans, pojavu malokrvnost, a moguće su i akutne bolesti, kao što je grip ili jača infekcija.
Vaša ishrana u febrzaru bi trebalo da sadrži što više namirnica sa antioksidansima, vitaminima ali i gradivnim materijama kako biste ubrzano nadoknađivali potrebne materije. Jedite što više povrća, a za dodatak ishtani koristite morske alge, mekinje i kompleks B vitamina. Prijaće vam južno voće kao što su pomorandže, mango i sok od ceđenog limuna.

Srećni brojevi:

9, 14, 17, 20, 26


bikBIK

Posao:

Dragi Bikovi,
Obratite pažnju početkom februara na ono što ne sagledavate dovoljno dobro. Postoje osobe koje vam rade iza leđa i mogu da vam naprave štetu zbog koje biste mogli izgubiti važnu podršku. Umećete da vešto planirate finansijske poteze, u čemu ćete imati podršku Merkura u vašem polju posla koji će praviti seksil sa Jupiterom. Venera, vaš vladar će 3. februara ući u znak Jarca i doneće vam mogućnost da započnete posao koji je povezan sa inostranstvom. Ako već duže vreme razmišljate o mogućnosti rada u inostranstvu povući ćete početne poteze u tom pravcu. Merkur će 8. februara praviti sekstil sa Marsom. Dobićete podršku za ostvarenje vaših ciljeva sa mesta gde to niste očekivali, što će vam dati dodatnu motivaciju da se više trudite. Uspeh očekuje Bikove koji se bave zdravstvom, socijalnim pitanjima i IT sektorom. Merkur će 10. februara ući u znak Riba, što će vam skrenuti pažnju na neophodnost promena i uvođenje novih načina rada u saradničkim odnosima. Uvidećete kako je dosadašnji način rada bio neefikasan. Nekim saradnicima neće odgovarati promene.
Mars će 14. februara ući u vaš znak i staviće vas u ulogu da se u većini poslovnih situacija postavljate kao autoritet, ali ćete svoje kvalifikacije rukovodioca morati da dokazujete. Nailazićete na otpor od strane podređenih. Venera će 18. februara praviti konjunkciju sa Saturnom. Započećete dugoročnu saradnju na polju uvoza robe iz inostranstva koja će vam se isplatiti. Sunce će ući u znak Riba 19. Februara i doneće vam bolju koordinaciju na polju saradnje, nove saradnike i korisne poslovne sastanke. Budite pažljivi 22. u mesecu kada Merkur bude pravio kvadrat sa Jupiterom. Izbegavajte da se zadužujete i da povlačite ishitrene finansijske poteze jer bi vam to moglo naneti gubitke.
Nezaposleni Bikovi biće u mogućnosti da dobiju ponudu od firme iz inostranstva ili velike kompanije koja posluje u više država. To će vam se pokazati isplativim zaposlenjem.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Kvadrat Marsa sa Plutonom na početku februara doneće vam ozbiljne nesuglasice i konflikte. Vaš partner će saznati da ste nešto krili od njega, otkriće se vaše tajne i to može ozbiljno da uzdrma osnove vašeg odnosa. Uspećete da ublažite ove teškoće priznanjem partneru i navođenjem razloga za vaše tajne. Partner će biti spreman da vam oprosti ali sa rezervom.
Mars koji vlada vašim poljem ljubavi će u drugoj polovini februara ući u vaš znak što će vam doneti skladnije odnose sa partnerom i uspostavljanje poverenja koje je bilo narušeno. Više ćete izlaziti, družiti se sa zajedničkim prijateljima i razgovarati od važnim temama. Krajem meseca ostvarićete i jedan zajednički cilj, što će pojačati vašu bliskost.

Ako ste slobodni:

Odgovaraće vam prolazne avanture u prvoj polovini februara. Ni jedna osoba u vašoj blizini vas neće dovoljno zainteresovati da se upustite u nešto ozbiljnije. 14. februara, upravo na dan zaljubljenih, ćete se zaljubiti u osobu koju ćete upoznati preko daljeg rođaka. Između vas dvoje će se dogoditi ljubav na prvi pogled. Konjunkcija Venere sa Saturnom označiće početak dugog i skladnog odnosa, a do kraja meseca ćete započeti i emotivnu vezu koja će vas preporoditi.
Stariji Bikovi će odustati od pokušaja da se približe osobi koja im se dopada ali sa kojom ne nalaze zajednička interesovanja. Zainteresovaće se za stariju i ozbiljnu osobu koja će im doneti poverenje i stabilnost kada uđu u vezu.

Zdravlje:

Venera će prolaziti kroz znak Jarca i delovaće povoljno na vaše zdravstveno stanje. Motivisaće vas da vodite bolju brigu o sebi i svom zdravlju. Praktikovaćete metode za prevazilaženje stresnih situacija, više ćete se odmarati i zdravo ćete se hraniti. Manje i prolazne smetnje su moguće u vezi hormonskog disbalansa i sporije cirkulacije.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice sa vlaknima radi boljeg varenja. Pasulj, sočivo, spanać od povrća, kao i pomorandže, sušene smokve i kajsije, kao i urme, mogu da vam se svakodnevno nađu na jelovniku. Od mesa umereno uzimajte piletinu i govedinu. Izbegavajte suhomesnate proizvode i brzu hranu. Od vitamina pojačajte E i A vitamin.

Srećni brojevi:

4, 7, 15, 18, 2



blizanciBLIZANCI

Posao:

Dragi Blizanci,
Mars će na početku februara praviti kvadrat sa Plutonom i doneće vam teškoće na polju platnog prometa. Izbegavajte da se zadužujete i da pribegavate tajnim kanalima za promet novca jer biste mogli pretrpeti gubitke. Merkur će praviti sekstil sa Jupiterom i doneće vam mogućnost dogovora za početak saradnje sa partnerom iz inostranstva. Uspeh ćete postići u oblastima trgovine, javnosti, komunikacija i izdavaštva. Održaćete poslovne prezentacije ili objaviti publikacije koje će vam doneti dobitke i biti zapažene. Sekstil Merklura sa Marsom i Uranom doneće vam nova poslovna postanstva i pospešiće vašu saradnju sa industrijskim i IT sektorom. Uspećete da na tom polju ugovorite nove poslove. Imaćete uspeha u timskom radu i u saradnji sa društvenim institucijama. Merkur će 10. februara ući u znak Riba i vaše polje posla i karijere, što će vas usporiti u realizaciji važnih radnih zadataka. Bićete neorganizovani, što će biti signal da je potrebno da napravite reviziju vaših poslovnih planova. Sa jednim saradnikom ćete imati nesuglasice oko zajedničkih obaveza.
Mars će ući u znak Bika 14. februara. Imaćete teškoća da nadmašite konkurenciju. Bićete frustrirani i iscrpljivaće vas rešavanje onoga što ste prevideli u proteklom periodu. Pojačaće se vaše kreativne sposobnosti i moći ćete da se oslonite na intuiciju u rešavanju teškoća. Poboljšanje će vam doneti vaše kreativno angažovanje koje će vam omogućiti da sklopite ugovor na duži rok i ostvarite sigurnu i stabilnu zaradu zahvaljujući konjunkciji Venere sa Saturnom. 19. februara će Sunce ući u znak Riba i pomoći će vam da istaknete svoje kvalitete u poslu. Bićete efikasni u svemu gde ćete moći da pokažete svoje rukovodeće sposobnosti. Budite racionalni u finansijskim potezima jer ćete biti skloni greškama.
Nezaposleni Blizanci će uspeti da se probiju zahvaljujući svojim kreativnim idejama, za koje će dobiti šansu u novom poslu. Zaposlenje mogu da dobiju u oblastima dizajna.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Sekstil merkura sa Jupiterom na početku meseca donoće vam plodne razgovore sa voljenom osobom, više inicijative i ideja kako da provodite zajedničko vreme. Razmatraćete zajedničke planove i radovaćete se ostvarenju bar jednog. Vaše strasti će biti pojačane, što će vašem partneru odgovarati. Umećete da pruđate pozitivne podsticaje voljenoj osobi.
Duga polovina januara upozorava vas da izbegavate tajne u odnosu sa partnerom. Venerin sekstil sa Neptunom činiće vas sklonim romantičnim momentima. Bićete u mogućnosti da odete na vikend putovanje zajedno i da se dobro provedete. Započećete nešto novo u okviru vaše veze što će vas otvoriti za duboka međusobna osećanja i doneće vam dinamiku.

Ako ste slobodni:

Bićete puni optimiznma u traganju za osobom koja bi mogla da vam bude odgovarajući partner za emotivnu vezu. Nešto što će u početku delovati kao avantura nabijena erotikom i strastima probudiće u vama i osećanja. Privući ćete sebi pravu osobu zahvaljujući vašem magnetizmu. Sredina februara je pogodan period za ulazak u novu emotivnu vezu. Dobićete šansu koju nećete propustiti, a koje će vam doneti ostvarenje jedne velike želje u ljubavi i vezu na duže staze.
Stariji Blizanci će upoznati osobu koja nije slobodna i koja će im predložiti tajnu vezu. Zaljubićete se i to će biti snažno i obostrano. Nećete moći da odolite jedno drugom. Osim strasti, tu će se pojaviti i jake obostrane emocije.

Zdravlje:

Prva polovina februara vam donosi dobro zdravlje, dosta fizičkih aktivnosti, dobru kondiciju i više izlazaka u prirodu, čak i po hladijem vremenu. Bićete zainteresovani za zimske sportove. Druga polovina februara vam donosi pad imuniteta. Mars ulazi u znak Bika gde je slab, pa ćete osećati iscrpljenost i umor. Bićete podložni gripu i virusnim infekcijama.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži više povrća, a manje namirnica životinjskog porekla. Prijaće vam čorbe sa mešanim povrćem, kuvani spanać, bundeva, grašak, pasulj i brokoli. Umesto mesa pojačajte unos ribe, kako rečne tako i morske. Koristite morske alge kao dodatak ishrani i kao antioksidans. Od voća jedite više južnog voća. Pojačajte B vitamin.

Srećni brojevi:

3, 11, 14, 19, 25


rakRAK

Posao:

Dragi Rakovi,
Mars će 2. februara iz vašeg polja posla i karijere praviti kvadrat sa Plutonom u vašem polju javnosti i partnerstva. U odnosima sa jednim poslovnim partnerom doći će do neslaganja jer ćete saznati za neke njegove poteze iza vaših leđa što će vas naljutiti. Venera će ući u znak Jarca i uspećete da izgladite odnose, a ukazaće vam se i mogućnost započinjanja novih poslovnih partnerstava. Vaši javni odnosi će se poboljšati, a sa klijentima ćete ostvariti dugoročne i korisne sporazume. Sekstil Sunca sa Jupiterom omogućiće vam da kroz nove poslovne akcije na polju usluga poboljšate platni promet i ostvarite uvećanu zaradu. Deo ostvarene zarade ćete moći da investirate u razvoj prioritetnih zadataka koji zahtevaju promenu savremenih tehničkih alata. 10. februara će Merkur ući u znak Riba, što će vas usmeriti ka planiranju novih poslovnih prezentacija u svrhu dobijanja potrebne podrške. Preduzimaćete češća poslovna putovanja. Mars će 14. U mesecu ući u znak Bika. Očekuje vas naporan rad kako biste bolje organizovali vaše saradničke odnose i poslovne veze.
Konjunkcija Venere sa Saturnom 18. februara omogućiće vam da započnete novo poslovno partnerstvo koje će se pokazati stabilno, korisno i koje će vam doneti siguran uspeh. Ovo je povoljan period za ulazak u dugoročna partnerstva sa osobama ili preduzećima iz oblasti industrije, građevinarstva, pravosuđa i ekonomije. Na polju finansija ćete povlačiti pažljive poteze. Umećete da racionalnio raspoređujete vaše prihode i rashode. Investiraćete u nova sredstva za rad i u one oblasti koje su se na duži rok pokazale isplative. Dobar osećaj za finansijske tokove obezbediće vam do kraja meseca zaradu veću od očekivane. Krajem meseca moguće je ostvarenje saradnje sa inostranom firmom.
Nezaposleni Rakovi će biti u mogućnosti da se zaposle u oblastima javnog sektora, kao pravici, osobe za kontakt sa javnošću,a poslužiće ih sreća i u oblastima marketinga.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Kvadrat Marsa sa Plutonom koji se nalazi u vašem polju braka i partnerstva, na početku meseca, doneće vam ozbiljna neslaganja oko zajedničkih ciljeva u odnosima sa voljenom osobom. Uzrok je vaš nedostataka osećaj za potrebe vašeg partnera. Počećete da to rešavate i da pokazujete osećanja kada Venera uđe u znak Jarca. Partner će vam postati važan.
Druga polovina februara dovešće do rešenja nesuglasica i postizanja dogovora zahvaljujući konjunkciji Venere sa Saturnom. Započećete zajedničkim snagama rad na važnih ciljevima i to će vas zbližiti. Očekuje vas više nežnosti i romantičnih trenutaka, a krajem meseca doći će do buđenja uspavanih strasti na obostranu radost.

Ako ste slobodni:

Venera će na početku februara praviti trigon sa Uranom i doneće vam iznenadni susret sa osobom koja će vas opčiniti kako svojim izgledom tako i ličnim kvalitetima. Nakon toga Venera ulazi u znak Jarca što će u vama stvoriti potrebu da se usmerite na ostvarenje ouzbiljne emotiovne veze. U tu svrhu ćete se potruditi oko vaše nove simpatije u čemu ćete imati uspeha, zahvaljujući upornosti. Sredinom meseca ćete ući u novu emotivnu vezu koja će se pokazati skladnom u vremenu.
Nešto stariji Rakovi uspeće igrom slučaja da se približe osobi u koju su dugo vremena zaljubljeni. Nakon nekoliko stidljivih kontakata i izlazaka, počećete polako da se otvarate jedno prema drugom i zbližićete se. Ući ćete u vezu.

Zdravlje:

Februar vam donosi dobro zdravlje, ali budite pažljivi kada je poledica jer postoji opasnost od padova i povreda kao što su uganuća. Isto tako, osetljivi ste na prehladu ali lakšu koja će brzo proći. Potrebno vam je više kretanja i više rekreativnih aktivnosti. Prijaće vam da praktikujete svakodnevnu šetnju ili fizičke vežbe koje možete da radite i kod kuće.
Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od namirnica koje su lake za probavu. U tu svrhu vam se savetuje voće kao što su pomorandže, jabuke, avokado i sušene smokve i urme. Od povrća uzimajte kiseli kupus, kuvani krompir i grašak bar dva puta nedeljno. Umanjite unos mesa, suhomesnatih proizvoda i mleka. Pojačajte C i D vitamin, kurkumu i cimet.

Srećni brojevi:

7, 13, 18, 21, 26


lavLAV

Posao:

Dragi Lavovi,
Početak februara vam nije pogodan za poslovna putovanja i saradnju sa inostranim partnerima. Mars će praviti kvadrat sa Plutonom, a to će vam doneti teškoće na polju usluga. Na radnom mestu ćete nailaziti na neslaganja sa kolegama. Najviše ćete napora trebati uložiti u sređivanje i organizaciju upravo na vašem radnom mestu. U tome će vam od pomoći biti Venera koja će 3. februara ući u znak Jarca. Pojačaće se vaše kreativne sposobnosti i to ćete moći da iskoristite na polju javnosti organizujući izložbe i priredbe, kao i u oblastima zabave gde ćete biti u mogućnosti da ostvarite veliki uspeh ako ste umetnik ili se bavite estradom, muzikom, dizajnom. U slučaju da se bavite ugostiteljstvom sekstil Sunca sa Jupiterom će vam doneti dobru zaradu. Ulazak Merkura u znak Riba vam šalje upozorenje da obratite više pažnje na poteze vezane za platni promet i velike finansijske transakcije jer ćete biti skloni nepažnji. Mars će 14. februara ući u znak Bika i vaše polje posla i karijere. Osećaćete pojačane pritiske da ulažete više napora u ostvarenje planiranih radnih zadataka.
Konjunkcija Venere sa Saturnom 18. februara omogućiće vam da započnete sa novim dugoročnim projektom na polju usluga koji će vam se isplatiti na više nivoa. Najviše ćete profitirati ako se bavite dizajnom enterijera i izdavačkom delatnošću. Nastavićete saradnju sa inostranim partnerom i od ruke će vam ići trgovina robom iz uvoza. Budite pažljivi u vezi investicija, posebno onih većih jer ćete na tom polju nailaziti na teškoće, posebno kada se radi o platnom prometu i isplati dugova. Tu će biti neophodno da se bolje organizujete. Srećom, imaćete dobru podršku koja će vam omogućiti da ostvarite planiranu zaradu. Sekstil Sunca sa Marsom krajem meseca omogućiće vam dobitke u oblastima menadžmenta.
Nezaposleni Lavovi će dobiti mogućnost da se zaposle u oblastima industrije, mehanizacije, kao magacioneri i na polju servisnih usluga. Dobar mesec za zaposlenje će imati i Lavovi inženjeri po struci.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Merkur će praviti sekstil sa Jupiterom na početku februara i pokrenuće prijatnu komunikaciju između vas i voljene osobe. Imaćete mnogo zanimljivih tema za razgovor. Pokazaćete inicijativu za zabavu i zajedničke izlaske na kulturna mesta ali i mesta za zabavu, kao što su pozorišta, bioskopi, razne izložbe, književne večeri i slično. Moguće je i zajedničko putovanje.
Sekstil Sunca sa Uranom u drugoj polovini februara uneće nova zajednička interesovanja u vašu vezu i doneti vam nove ideje i nova uzbuđenja koja će vašu vezu učiniti skladnijom. Otvoriće vam se novi potencijali koje ćete oboje umeti da iskoristite. Uživaćete u zajedničkim trenucima koje ćete podjednako genijalno osmisliti i bićete ispunjeni zadovoljstvom.

Ako ste slobodni:

Tragaćete za osobom koja u sebi nosi originalnost i koje se po nečem posebnom ističe. Dosadili su vam stereotipi koji vam stoje na raspolaganju, a koji su previše predvidljivi, dosadni i isprazni. Sredinom februara upoznaćete osobu koja odgovara vašim kriterijumima. Ubrzo ćete shvatiti da to nije neko koga možete vezati uz sebe jer je previše nezavisnog i nemirnog duha. Moraćete dobro da se portudite da biste tu osobu osvojili i prijaće vam odnos koji ćete početi da izgrađujete.
Nešto stariji Lavovi biće stavljeni na probu od osobe koju će pokušati da zavedu. Otkrićete da ste zapravo vi lovina koja se uhvatila u mrežu. Ako želite da zaista osvojite srce vaše simpatije, znajte da jedna sitna greška može da vas košta uspeha.

Zdravlje:

Februar vam donosi jak imunitet i dobro zdravlje. Praktikovaćete zimske sportove i često ćete biti na čistom vazduhu. Ako vam se pruži prilika i ako budete u mogućnosti, posećivaćete češće planinske predele. Prijaće vam iznad svega čist i nezagađen vazduh i uživaćete u zimskim čarima. To će pozitivno delovati na vaše zdravlje i raspoloženje.
Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od gradivnih materija sa kombinacijom materija koje sadrže vlakna za bolju probavu. Tio možete pronaći u grašku, pasulju, sočivu, biljama čiji se koren koristi u ishrani kao što su celer, peršun, šargarepa, krompir i cvekla. Posebno će vam cvekla i šargarepa prijati ako ih jedete presne. Umanjite unos suhomesnatih proizvoda.

Srećni brojevi:

4, 6 ,11, 16, 23



devicaDJEVICA

Posao:

Drage Device,
Budite pažljivi u rukovanju finansijama na početku februara i izbegavajte bilo kakve rizične poteze i mahinacije. Mars pravi kvadrat sa Plutonom i donosi vam opasnost od manipulatora koji će pokušati da vas izigraju, a zbog toga biste se mogli naći na gubitku. Venera će 3. februara ući u znak Jarca i vaše polje kreativnosti, što će vam doneti nove mogućnosti na poljima zabave, ugostiteljstva i prosvete. Na polju usluga ćete uspeti da sve obavite u predviđenom roku što će vam doneti očekivanu zaradu. Imaćete dovoljno novca na računu da ulažete u nove projekte, a najviše će vam se isplatiti ulaganje u usluge iz oblasti trgovine i saobraćaja. Imaćete mogućnost pokretanja unosnog posla ako se bavite oblastima bezbednosti, posebno iz oblasti zaštite elektronskih podataka. Sekstil merkura sa Uranom će vam na ovom polju otvoriti nova vrata. Merkur će 10. Februara ući u znak Riba. Na polju javnosti ćete trebati da budete pažljivi u vezi vaših nastupa jer nećete imati dobar osećaj za potrebe drugih ljudi, posebno vaših klijenata. Držite se proverenih metoda.
Mars 14. februara ulazi u znak Bika gde je slab i u izgonu. Biće vam teže da dobijete očekivanu materijalnu i drugu podršku od osoba na položaju. U poslovanju sa inostranstvom nailazićete na prepreke i razne pritiske u vezi ostvarivanja dogovora i rokova. Moraćete da ulažete više napora, posebno ako se bavite poslovima transporta robe na udaljene relacije. Sekstil venere sa Neptunom 17. U mesecu doneće vam dobar osećaj za rad sa klijentima i ostvarićete proboj na polju javnosti. To će uticati na poboljšanje vaše zarade. Manje teškoše imaćete u vezi administrativnih dozvola krajem meseca. Novi projekti koje ćete započeti, a tiču se oblasti zabave i kreativnosti doneće vam uspeh i uvećati prihode.
Nezaposlene Device imaće pogodnosti da dobiju posao u oblastima ugostiteljstva. Dozajneri i kreativci će dobiti stalno zaposlenje ili će postati saradnici u važnim projektima.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Sekstil Merkura sa Jupiterom na početku meseca donosi vam prijatne razgovore sa partnerom, pune optimizma i planova za zajedničke ciljeve. Umećete da zablistate tako što ćete partneru predložiti upravo ono što znate da mu je potrebno u zajedničkom životu sa vama. Bićete spremni da ispunite nešto što ste obećali voljenoj osobi. To će je učiniti srećnom.
U drugoj polovini februara Venera će praviti sekstil sa Neptunom koji se nalazi u vašem polju ljubavi. Doneće vam više nežnosti u odnosu sa voljenom osobom i više romantike. Imaćete dobar osećaj za potrebe vašeg partnera. Pružiće vam se prilika za više vremena provedenog zajedno u aktivnostima koje i vi i vaš partner volite da praktikujete.

Ako ste slobodni:

Bićete veoma izbirljivi ovog meseca, što će vam omogućiti da ostvarite kontakt sa osobom koja poseduje kvalitete koje tražite. Pazite samo da vaša urođena sitničavost ne ostavi loš utisak na vašeg izabranika. Pokažite da ste sposobni za emocije. U tome će vam od velike pomoći biti sekstil Venere sa Neptunom koji će drugoj osobi staviti do znanja da ste se zaljubili, a to će biti dovoljno da probije led i da počnete da razmenjujete i osećanja, a ne samo mišljenja.
Nešto starije Device dobiće šansu koja im se pruža možda samo jednom u životu, da osvoje osobu u koju su duže vreme zaljubljeni. Slučajan susret i spontani razgovor doprineće obostranom zbližavanju. Dalje će sve ići relativno lako.

Zdravlje:

Uglavnom ćete biti stabilnog zdravlja ali budite pažljivi što se tiče promenljivih vremenskih prilika, posebno većih zahlađenja. Osetljivost na prehladu biće prisutna, a starije Device će osećati kostobolju i slabiju cirkulaciju. U drugoj polovini februara obratite više pažnje na pravilu ishranu jer ćete biti podložni probavnim smetnjama.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice sa većim procentom vitamina i hranljivih materija. Sušeno voće kao što su smokve, urme, kajsije, kao i sveže voće, jabuke, pomorandže i kivi uzmajte svakodnevno. Od povrća će vam prijati brokoli, karfiol i grašak. Uzimajte uglavnom ribu, a manje meso i suhomesnate proizvode. Pojačajte C vitamin.

Srećni brojevi:

7, 12, 15, 20, 24


vagaVAGA

Posao:

Drage Vage,
Mars će na početku februara praviti kvadrat sa Plutonom i ometaće vas u ispunjavanju planiranih rokova. Zbog okolnosti kojima nećete uspeti da se prilagodite, a koje će biti najvećim delom finansijske prirode i uzrokovaće nedostatak potrebnih sredstava, neke rokove ćete morati da pomerite. Imaćete i administrativnih smetnji, najviše po pitanju dozvola za pokretanje novih projekata. Sekstil Merkura sa Jupiterom biće vam od pomoći u nastavku pregovora oko novih poslova i uspećete da ubrzate realizaciju vapih planova.Ulazak Venere u znak Jarca će vam doneti pomoć jedne osobe visoke stručnosti i sa velikim iskustvom u rešavanju smetnji administrativnog tipa. U oblastima javnosti ostvarićete uspeh u promovisanju vaših projekata i privući ćete nove klijente. Merkur će 10. februara ući u znak Riba gde je u izgonu i slab. To vas upozorava da obratite više pažnje na oblast poslovnih usluga jer ćete biti skloni greškama i nepromišljenim potezima. Ulazak Marsa u znak Bika 14. U mesecu usporavaće vas i ometati na polju platnog prometa.
Savetuje vam se da izbegavate velike finansijske transakcije i da se ne zadužujete preko mere. Imaćete dobar osećaj kako da se pripremite za rešavanje eventualnih teškoća na radnom mestu i u odnosima sa kolegama. Započećete pregovore u vezi novih projekata koji su povezani sa uslugama iz oblasti saobraćaja i transporta, komunikacija i kreativnih delatnosti. To će vam omogućiti da ranije pomerene rokove uspete da postignete kako ste planirali. Budite pažljivi u saobraćaju na duže relacije jer ćetre na tim poljima nailaziti na teškoće u trećoj dekadi februara. Na polju finansija ćete uspeti da ostvarite vanredne dobitke zahvaljujući jednom poslovnom partneru. Uspeh vas očekuje u javnim oblastima.
Nezaposlene Vage će biti u mogućnosti da pokrenu samostalan posao i za to će dobiti podršku ili subvencije. Pružiće vam se mogućnost zaposlenja u privatnom i administrativnom sektoru.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Mars iz vašeg polja ljubavi, na početku februara pravi kvadrat ka Plutonu i donosi vam ozbiljna neslaganja sa partnerom. Bićete nemirni i često ćete odsustvovati od kuće, nemajući vremena za zajedničke aktivnosti. Nećete se uspeti uskladiti ni oko kućnih i porodičnih obaveza. Ulazak Venere u znak Jarca će vam pomoći da izgladite neporazume.
Mars će 14. februara ući u znak Bika što će donositi nove pritiske na vas od strane partnera da se više angažujete oko rešavanja pitanja zajedničkog života, porodice i dece ako ih imate. Uspećete da se oko toga dogovorite i vaša veza će ući u stabilnu fazu od 18. u mesecu zahvaljujući konjunkciji Venere sa Saturnom. Potrudićete se da rešavate smetnje u vezi.

Ako ste slobodni:

Upoznaćete na jednoj zabavi osobu koja će vam privući pažnju svojim prijatnim glasom i zanimljivim pričama. Biće vam vrlo brzo jasno da delite slična interesovanja. Dopašće vam se i način na koji se vaša nova simpatija pokazuje u javnosti. Osim izgleda i načina oblačenja, dopašće vam se i inteligencija i smisao za humor vaše simpatije. Do sredine meseca ćete uspeti da osvojite njenu pažnju i počećete da se često viđate. Potrebno je da dokažete svoje kvalitete kako biste ušli u vezu.
Starije Vage će upoznati osobu koja je dinamična i strastvene prirode ali je u isto vreme i neko ko se teško vezuje. To će vam predstavljati izazov i potrudićete se da vašu simpatiju osvojite. Upotrebite sav svoj šarm i uspećete da uđete u vezu.

Zdravlje:

Zdravlje će vam biti promenljivo ali većim delom ćete se osećati dobro i nečće biti ozbiljnijih smetnji. Moguća je eventualno slabija cirkulacija, disbalans hormona i smetnje u radu štitne žlezde. To bi bilo mudro proveriti jednim pregledom. Druga polovina februara vam donosi bolju kondiciju. Više ćete se kretati i praktikovati fizičke vežbe.
Tokom februara vam je neophodna hrana koja sadrži antioksidanse, vitamine, magnezijum i vlakna, koja je laka za varenje. Najviše će vam prijati voće kao što su jabuke, banane, mandarine, avokado i urma. Od povrća uzimajte više brokolija, spanaća i krompira. Pileće meso i riba mogu češće da vam se nađu na jelovniku. Pojačajte unos E vitamina.

Srećni brojevi:

5, 13, 17, 21, 25


skorpijaŠKORPIJA

Posao:

Dragi Škorpioni,
Početak februara vam donosi teške pregovore oko novih poslovnih projekata, posebno onih koji su povezani sa servisnim uslugama. Nailazićete i na neslaganja, a moguće i sukobe sa radnim kolegama. Ove teškoće vam doneti kvadrat Marsa sa Plutonom. Venera će 3. februara ući u znak Jarca i načiniće vas boljim pregovaračem, pa ćete lakše da nalazite način da navedete sagovornike na vašu stranu i dobijate ono što želite. Imaćete uspeha na polju prodaje, dizajna i arhitekture. Jedan važan projekat ćete dobršiti pre vremena i tu ćete dobiti bonus uz zaradu, što će uvećati saldo na vašem računu. Moći ćete jedan deo da izdvojite za poboljšanje vaših usluga. Merkur će 10. Februara ući u znak Riba i vaše polje kreativnosti. Budite pažljivi jer će vam razne sitnice odvlačiti pažnju sa važnih radnih zadataka. Biće neophodno da se bolje organizujete. Naći ćete se pred novim izazovima,a veći deo vašeg posla će se odvijati u vezi javnih poslova, što će uticati na vašu popularnost. Mars će ući u znak Bika 14. februara i doneće vam neslaganja sa jednim poslovnim partnerom.
Venera će u drugoj polovini februara praviti sekstil sa Neptunom, što će vam doneti izvanrednu priliku da se istaknete svojom kreativnošću. Očekuje vas uspeh ako se bavite oblastima zabave, prosvete, dizajna i ugostiteljstva. Započećete važne pregovore oko jednog velikog i dugoročnog projekta koji će vam doneti dobru zaradu u čemu će vas podržati konjunkcija Venere sa Saturnom. Jedan vešt potez na polju finansija doneće vam uvećanu zaradu ali pod uslovom da ne budete ulazili u veće rizike od razumnih. U protivnom se može dogoditi da vas nakon dobitka snađe gubitak. Krajem meseca ostvarićete uspeh u javnim nastupima i imaćete uspešne poslovne promocije. Zaradu će vam uvećati reklame.
Nezaposleni Škorpioni će dobiti mogućnost da se zaposle u oblastima trgovine, saobraćaja, transporta i komunikacija. Uspeće da se probiju i kao freelanceri.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Ulazak Venere u znak Jarca otvoriće vam nove vidike i počećete da sa partnerom smišljete i dogovarate razne zajedničke planove. To će vam omogućiti da više vremena provodite zajedno, da razgovarate o raznim temama i da koristite vreme za izlaske, provod, izlete i kraća putovanja. Uživaćete u vremenu koje ćete provoditi zajedno jer ćete imati više zabave.
Druga polovina februara donosi vam više romantičnih trenutaka uz voljenu osobu. Jedno drugome pružaćete više nežnosti i pažnje nego obično. Preuzećete više inicijative i nastojaćete da voljenoj osobi ispunite bar jednu večiku želju u čemu ćete imati uspeha. Vaša maštovitost i ideje uneće potrebnu svežinu u vaše odnose, a vaš partner će biti ispunjen srećom.

Ako ste slobodni:

Primetićete kako se u vašoj blizini često nalazi jedna osoba koja uvek sa vama razmeni po neku reč, učestvuje u zabavama koje priređujete sa vašim društvom ali se drži na distanci. Primetićete i da vam šalje signale da je zainteresovana za nešto više od površnog poznanstva. Pozvaćete je na zajednički izlazak i nakon toga ćete početi češće da se viđate i razgovarate o zajedničkim temama. Ubrzo će se probuditi emocije i strasti. Do kraja meseca ćete shvatiti da ste se zaljubili.
Stariji Škorpioni će poželeti da se odmore od avantura i tajnih veza koje su imali do nedavno. Upoznaćete na poslovnom putovanju osobu koja će vas privući i sa kojom ćete početi da sarađujete poslovno ali ćete se viđati privatno i van posla.

Zdravlje:

Prva polovina februara vam donosi dobro zdravlje. Jedino ćete biti osetljivi na prehladu. Zbog toga je potrebno da izbegavate duži boravak na hladnoći. Druga polovina meseca vam donosi osetljivo zdravlje jer će Mars koji vlada vašim zdravljem da se nađe u znaku gde je slab. To će dovesti do pada vašeg imuniteta i podložnosti infekcijama.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži što više vitamina kako biste preventivno ojačali svoj imunitet. Potrebnu količinu C vitamina ali i drugih hranljivih materija možete unositi preko kiselog kupusa, turšije, sušenog voća ali i ceđenih sokova od pomorandže i limuna. Konzumirajte više ribe i morskih plodova, a mleko, mlečne proizvode i meso jedite umereno.

Srećni brojevi:

2, 8, 15, 17, 24


strelacSTRIJELAC

Posao:

Dragi Strelčevi,
Početak februara vam donosi poremećaje na polju finansija zbog kvadrata Marsa sa Plutonom. Izbegavajte da ulazite u nepotrebne i velike rizike kako ne biste načinili pogrešan potez i našli se na ozbiljnom gubitku. Ulazak Venere u znak Jarca 3. februara, doneće vam više opreznosti kada je reč o rukovanju novcem. U poslovnim pregovorima uspećete da se istaknete jer ćete zauzimati čvrst stav i jasno ćete izlagati svoje predloge i ponude. Bićete uspešni i u poslovima prodaje, zabave i ugostiteljstva. Ako se bavite prosvetom ili nekim vidom rada sa decom i mlađim osobama, bićete vrlo snalažljivi i inventivni. Posebno ćete se istaći ako ste po zanimanju sportski trener ili osoba za odnose sa javnošću. Merkur će 10. februara ući u znak Riba. Biće neophodno da se bolje organizujete kako biste uspeli da u potrebnom roku dovršite određene radne zadatke. Bićete pomalo rasejani i može se dogoditi da vam se deo obaveza oduži više nego što je neophodno. Ulazak Marsa u znak Bika 14. U mesecu otežavaće vam saradnju sa radnim kolegama i naređenima.
Venerin sekstil sa Neptunom 17. februara će vam doneti dobar osećaj kako da zaobiđete neke prepreke i kako da rešite administrativne kočnice u razvoju jednog važnog projekta. Vaš dobar osećaj za dobitne poteze doneće vam uspešan završetak jednog prioritetnog zadatka, a to će pozitivno uticati na vašu zaradu. Vaše finansijsko stanje će se stabilizovati u drugoj polovini meseca i počeće polako da se uvećava zahvaljujući vašim mudrim i dobro proračunatim potezima. Budite pažljivi u ličnim nastupima i izbegavajte da previše ističete svoju važnost i autoritet. Na kraju meseca ćete ostvariti veliki uspeh na polju usluga i to će vam doneti zaradu veću od očekivane, a vaš autoritet će tek tada biti potvrđen u potpunosti.
Nezaposleni Strelčevi će imati mogućnost da se zaposle na polju administracije i u finansijskom sektoru. Mogućnost zaposlenja dobiće inženjeri i visokoobrazovani Strelci.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Merkur koji vlada vašim poljem ljubavi će na početku februara praviti sekstil sa vašim vladarem Jupiterom. To će vam doneti prijatne razgovor sa partnerom o zajedničkim interesovanjima i uneće više radosti i smeha u vašu vezu. Bićete optimistički raspoloženi i dogovaraćete se o zajedničkim putovanjima, izletima, izlascima i zajedničkim ciljevima.
Druga polovina februara vam donosi sklad u domu i porodici. Više ćete vremena provoditi kod svoje kuće okruženi članovima porodice. Sa voljenom osobom ćete imati više intimnih trenutaka. Manje nesuglasice mogu nastati krajem meseca zbohg neslaganja oko raspodele kućnih i porodičnih obaveza i izdvajanja za kućni budžet. Potreban je dogovor.

Ako ste slobodni:

Početak februara donosi vam neuspeh u pokušaju da privučete osobu koja vam se duže vreme dopada. Saznaćete da imate konkurenciju pored koje nemate nikakve šanse. To će vam doneti razočaranje. U drugoj polovini meseca upoznaćete osobu koja je slobodnig duha i sa kojom ćete moći odlično da se razumete i vodite prijatne i podsticajne razgovore. Dopašćete se jedno drugom i započećete da se viđate i izlazite. Ući ćete u slobodnu vezu koja će oboma prijati.
Nešto stariji Strelci će morati da se potrude više nego obično kako bi uspeli da se dopadnu osobi koja ih privlači. Na prvom mestu je važno da budete strpljivi i taktični, a to va nije jaka strana. Saznajte šta se vašoj simpatiji dopada.

Zdravlje:

Tokom februara vaše zdravlje biće većim delom stabilno i bićete u dobroj kondiciji. Druga polovina meseca doneće vam pad imuniteta jer će Mars ući u vaše polje zdravlja, što može doneti upale, posebno u predelu grla. Prehlada ili grip su takođe mogući kao i bronhitis. Brže ćete se umarati nego obično i biće vam potrebno više odmora i relaksacije.
Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od kaloričnih namirnica. Čorbe od povrća, kuvano meso, riba i voće sa velikim procentom vitamina potrebno je da vam se svakodnevno nalaze na jelovniku. Mleko i mlečne proizvode uzimajte umereno. Potrebno vam je što više tečnosti, čajeva, mineralne vode. Izbegavajte kafu i suhomesnate proizvode.

Srećni brojevi:

4, 9, 11, 18, 24


jaracJARAC

Posao:

Dragi Jarčevi,
Mars će na početku februara praviti kvadrat sa Plutonom koji se nalazi u vašem znaku i izazvaće nesuglasice sa osobama koje su vam podređene ili sa radnim kolegama jer nećte uspeti da se jedni drugima prilagodite u izvršavanju važnih radnih zadataka. Venera će ući u vaš Jarca 3. februara, što će vas činiti sposobnijim da obratite više pažnje na međuljudske odnose i na sopstveni nastup i pristup drugim osobama koje su vam važne u poslu. Na taj način ćete uspeti da potvrdite svoj autoritet i da navedete druge da se u većem delu onoga što je prioritetno na poslu slože sa vama. Tako ćete uspeti da sa svima uglavnom dobro sarađujete i ubrzate ostvarenje svojih ciljeva. Sekstil merkura sa Marsom će vam omogućiti da jedan posao dovršite u predviđenom roku i ostvarićete očekivanu zaradu. Uspećete da rešite važne administrativne procedure. Ulazak Merkura u znak Riba 10. Februara, pokrenuće nove poslovne pregovore. Biće potrebno da obratite posebnu pažnju na planove i organizaciju jer ćete tu biti nedovoljno usklađeni, što će vas usporavati u radu.
Mars će 14. februara ući u znak Bika i doneće vam sklonost hedonizmu, što će vam dodatno donositi teškoće u radu. Brže ćete se umarati i biće vam potrebno više slobodnog vremena i razonode. Na teškoće ćete nailaziti ako radite u prosveti ili se bavite ugostiteljstvom. Ako se bavite dizajnom ili kreativnim delatnostima, klijenti će vam zadavati muke jer ćete stalno trebati da im izlazite u susret u vezi sitnica i to će vas icrpljivati i frustrirati. Konjunkcija Venere koja vlada vašim poljem posla sa vašim vladarom Saturnom će vam 18. februara omogućiti da pokrenete posao u sopstvenoj režikji i to će vam već do kraja meseca značajno uvećati prihode i saldo na računu. Ostvarićete uspeh u važnim poslovnim pregovorima.
Nezaposleni Jarčevi će dobiti ponudu da se zaposle na mestu akvizitera u prodaji ili kao komercijalisti koji ugovaraju nove poslove firmi za koju rade.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Početkom februara nećete uspeti da se uskladite niti dogovorite sa partnerom u vezi zajedničkih ciljeva, što će izazivati konfliktne situacije. Kako će Venera nakon toga ući u vaš znak, postaćete pristupačniji i otvoreniji ka rešavanju i uspećete da postignete dogovor. Više ćete delovati formalno nego što ćete umeti da se emotivno otvorite prema partneru.
U drugoj polovini februara bićete više posvećeni jedno drugom i uspećete da vašu vezu stabulizujete zahvaljujući konjunkciji Venere sa Saturnom. Vaš partner će moći da razume vašu potrebu da budete emotivno povučeni jer ćete u isto vreme pokazivati podršku i na svoj način davati do znanja voljenoj osobi da vam je stalo do vaše veze.

Ako ste slobodni:

Februar će vam doneti poznanstvo sa osobom koja će najvećim delom odgovarati vašim potrebama u ljubavi i koja će zadovoljsvati vaše kriterijume. Upoznaćete se preko jednog kućnog prijatelja koji će vas preporučiti toj osobi da joj učinite neku uslugu iz vaše poslovne sfere. Prepoznaćete u toj osobi kvalitete koji će vas privući i uspećete da je osvojite jer ćete uvideti da imate dosta zajedničkog. U drugoj polovini februara ćete započeti skladnu i ozbiljnu vezu.
Nešto stariji Jarčevi će nakon dužeg vremena traganja i samoće naići na osobu koja će ih privući i navesti da se potrude svim snagama da je osvoje. U tome ćete uspeti, bar kada je reč o prvom koraku, da pristane na izlazak sa vama.

Zdravlje:

Zdravlje će vam tokom februara biti osetljivije i osećaćete pojačani umor. Izbegavajte veće fizičke i mentalne napore i nađite dovoljno vremena za psihofizičku relaksaciju. Biće vam osetljivo grlo, a možete i da budete prehlađeni. Stariji Jarčevi će osećati bolove u kostima i zglobovima. Pijte tople čajeve i koristite kreme za ublažavanje bolova.
Ishrana bi trebalo da vam se sastoji od više integralnih žitarica i povrća kao što su krompir, šargarepa, peršun, keleraba, cvekla i kupus. Možete pojačati unos mesa, mleka i posebno mlečnih proizvoda kao što su tvrdi punomasni sir i jogurt. Pojačajte i voće, naročito pomorandže i banane. Izbegavajte slatkiše, grickalice i brzu hranu pečenu na ulju.

Srećni brojevi:

7, 11, 16, 20, 25


vodolija
VODOLIJA

Posao:

Drage Vodolije,
Mars će na početku februara praviti kvadrat sa Plutonom koji se nalazi u vašem polju tajni. To vas upozorava da obratite pažnju na zamke konkurencije i na sve ono u šta niste dovoljno upućeni. Ovo je posebno važno u poslovnim pregovorima jer lako može doći do otežanih izgleda na uspeh upravo zbog nabrojanih prepreka. Takođe se pripazite nedobronamernih glasina od strane osoba koje bi želele da dobiju vaš položaj u poslu, naročito ako ste ne nekom od rukovodećih položaja. Ulaskom Venere u znak Jarca 3. februara, bićete u mogućnosti da jasnije sagledate na kojim poljima možete da budete suočeni sa preprekama i spletkama. Uspećete veštim potezima da postignete napredak u pregovorima oko novih projekata, a na poslu ćete biti bolje organizovani i lakše ćete uspevati da planirate. Uspeh vas očekuje u oblastima trgovine i saobraćaja. 10. februara će Merkur ući u znak Riba i vaše polje finansija. Usmerite se na bolju organizaciju i planiranje finansijskih ulaganja i transakcija jer ćete na tom polju imati teškoća kojima ćete trebati da se prilagođavate.
Mars koji vlada vašim poljem posla i karijere ući će 14. februara u znak Bika, što će vam doneti dosta pritisaka od strane nadređenih da još pre vremena dovršavate važne zadatake. To će vas činiti napetim i iscrpljenim. Sekstil Venere sa Neptunom 17. februara doneće vam dobar osećaj za nalaženje zaobilaznih rešenja za finansiranje prioritetnih poslova u slučajevima kada vas regularni tokovi novca ograničavaju. Uspeh ćete postići kroz oblasti dizajna, humanitarne i zdravstvene institucije kao i kroz saradnju sa investicionim fondovima. Konjunkcija Venere sa Saturnom u vašem polju novca će vam omogućiti da usmerite inversticije u jedan veliki projekat koji će vam se višestruko isplatiti.
Nezaposlene Vodolije će dobiti mogućnost da se zaposle u oblastima bankarstva, ekonomije, građevinarstva i industrije. Povoljne mogućnosti dobićete i u administrativnom sektoru.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Prva polovina februara vam donosi skladan odnos sa partnerom i mnogo konstruktivnih razgovora o zajedničkim planovima. Imaćete više vremena da se posvetite jedno drugom i otvoreno ćete pokazivati voljenoj osobi šta osećate. Imaćete zanimljive predloge za zajedničke aktivnosti, što će vaš partner sa oduševljenjem prihvatiti.
Druga polovina februara će vam dati bolji osećaj za potrebe voljene osobe. Sunce koje vlada vašim poljem ljubavi će ući u znak Riba i više ćete vremene provoditi u popunjavanju kućnog budžeta. Na samom kraju meseca će vam sekstil Sunca sa Marsom pojačati strasti i uneće više dinamike u vašu vezu. Angažovaćete se oko porodičnih obaveza više nego obično.

Ako ste slobodni:

Imaćete više od jedne prilike da uđete u emotivnu vezu ali je najbolje da ne žurite i da prvo bolje upoznate potencijalne kandidate. Važno je da napravite mudar izbor kako se kasnije ne biste razočarali. Upoznaćete na jednoj zabavi osobu koja će vam se dopasti i svojim izgledom i ličnim osobinama. U isto vreme ćete primetiti da vam neko drugi kome se vi dopadate daje signale da je zainteresovan za vezu sa vama. Krajem meseca ćete biti sigurni ko je za vas onaj pravi.
Nešto starije Vodolije će uložiti dosta truda kako bi privukle pažnju osobe koja ih privlači ali koja uvek uspeva da im izmakne. Jedan slučajan susret će vam dati nadu za uspeh. Uspećete da ostavite utisak i otvoriće vam se vrata.

Zdravlje:

Zdravlje će vam biti relativno dobro ali će biti potrebno da se više krećete kako biste poboljšali kondiciju. U drugoj polovini februara ćete biti skoni da se brže umarate zbog čega je važno da se svakodnevno bavite nekim vidom fizičkih vežbi. Biće vam osetljivo grlo i može se dogoditi da dobijete prolaznu upalu. Nađite više vremena za relaksaciju.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži više kalorija. Svakodnevno uzimajte pomorandže, kivi, sok od limuna, zeleni čaj, kiseli kupus, integralni hleb i urme ili sušene smokve. To će pozitivno uticati na vaš imunitet. Riba, posebno morska, može čeđće da vam se nađe na jelovniku. Mlečne proizvode uzimajte umereno. Izbacite slatkiše i suhomesnate proizvode.

Srećni brojevi:

6, 10, 14, 19, 23

.

ribeRIBE

Posao:

Drage Ribe,
Mars će na početku februara praviti kvadrat sa Plutonom i doneće vam nesuglasice i neusklađenom sa pojedinim saradnicima, a čak ćete otkriti i da su neki saradnici ostvarivali korist na vašu štetu, što može dovesti do prekida saradnje sa njima. Venera će 3. februara ući u znak Jarca i vaše polje saradnika što će vam doneti bolji osećaj kako da reorganizujete vaše odnose i kako da se postavite u svrhu rešavanja nesporazuma i nesaglasnosti oko nekih pitanja. Dosetićete se načina kako da uvećate vaše finansije i pri tom ćete se poslužiti jednim lukavstvom koje će vam doneti više nego što ste očekivali. 10. februara će Merkur ući u vaš znak i činiće vas pomalo nesigurnom u donošenju odluka jer će vam nedostajati osećaj na koji se obično oslanjate. Biće potrebno da se bolje organizujete i da obavite važne dogovore, a za to će biti važno da istaknete vašu stručnost i autoritet. Mars će 14. februara ući u znak Bika. Bićete suočeni za prilično zahtevnim sagovornicima što će vam otežati pregovore i biće vam potrebno mnogo strpljenja koje nećete imati.
Venerin sekstil sa Neptunom će poboljšati vašu intuiciju kada je reč o komunikaciji i organizaciji važnih radnih zadataka. Naći ćete bolji pristup klijentima i poslovnim partnerima. Venera će 18. februara praviti konjunkciju sa Saturnom i omogućiće vam da pokrenete nove vidove saradnje ali ćete zadržati u igri dugogodišnje saradnike. Biće neophodno da u svom načinu rada koristite i intuiciju i logiku u isto vreme, što vam neće biti lako da postignete ali ako uspete da izvučete zaključke kako da rešite teškoće na koje ćete nailaziti, uspećete da ostvarite popriličnu dobit. Pripazite da se ne koristite nedozvoljenim sredstvima jer bi vam to moglo naneti štetu u vidu kazni inspekcije. Ostvarićete očekivane prihode.
Nezaposlene Ribe će dobiti povoljnu ponudu za posao u oblasti modernih tehnologija, IT sektora, oblasti dizajna i menadžmenta. Imaćete mogućnost i za honorarni saradnički posao.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Sekstil Merkura koji vlada vašim poljem ljubavi sa Jupiterom na početku februara doneće vam prijatne razgovore sa partnerom koji će se odnositi većim delom na planiranje zajedničkih ciljeva. Oko toga ćete uspeti da se sasvim lepo složite i ubrzo ćete se usmeriti na sprovođenje u delo onoga što se budete dogovorili. Dobro ćete se razumeti u svemu.
Merkur će u drugoj polovini februara praviti konjunkciju sa Neptunom. Vaš partner i vi ćete uspeti da se uskladite i unesete nešto kvalitetno novo u vašu vezu, što će vas zbližiti i doneti vam više lepih zajedničkih trenutaka. Osećaćete šta je vašem partneru potrebno da bi bio srećan i zadovoljan. On će vama ispuniti jednu želju. Više ćete izlaziti.

Ako ste slobodni:

Februar vam donosi više zabave i izlazaka sa društvom, što će vam olakšati da upoznate nekog ko će vam na prvi pogled privući pažnju. Osoba koja će vam se dopasti delovaće neobično i izdvajaće se svojim nesvakidašnjim načinom razgovora koji se ne dotiče uobičajenih tema već interesovanja za naučno-filozofske teme. Otkrićete da delite neka zajednička interesovanja i poželećete da se bolje upoznate. Do kraja meseca ćete ući u vezu sasvim spontano i bićete srećni.
Nešto starije Ribe će upoznati osobu koja će im delovati kao srodna duša, ali će već na početku nailaziti na teškoće u međusobnoj komunikaciji. Biće vam potrebno više truda da se nađete na istoj talasnoj dužini. Počećete da se viđate.

Zdravlje:

Potrebno vam je više kretanja, posebno na čiostom vazduhu kad god budete u mogućnosti. Praktikujte da vikendom odlazite u prirodu, bar na kratko, u kraću šetnju. To će pozitivno uticati na vaš imunitet. Vaša kondicija će se poboljšati u drugoj polovini meseca. Manje smetnje možete imati sa hormonima i disajnim sistemom, što je prolazno.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži više namirnica koje u sebi imaju antioksidanse. Kao dodatak jelima možete koristiti morske alge, piti više zelenog čaja i uzimati više B i D vitamina. Čorbe od povrća, kao i sokovi od ceđene pomorandže i limuna možete konzumirati svaki dan. Umanjite unos mesa, mleka, kafe, alkoholnih pića i brze hrane.

Srećni brojevi:

7, 11, 13, 17, 23


Mjesečni horoskop za februar 2019. pripremio astrolog Igor Pavluković za MesecniHoroskop.com

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com