Novi tripl-dabl Jokića, Denver poražen - Volim Podgoricu

Novi tripl-dabl Jokića, Denver poražen

Ni tripl dabl Nikole Jokića, niti blijedo izdanje Džoel Embida nisu spriječile “super tim” Filadeldelfije da slavi u duelu sa Denverom 117:110.

Ovo je bio prvi meč u kojem je Filadelfija zaigrala sa novim pojačanjima, pa su tako navijači u Vels Fargo Centru imali priliku da vide “veliku četvorku” na djelu.

“Pogledajte samo tu prvu petorku, pogledajte visinu tih momaka. Osim Redika, svi su visoki, snažni”, kazao je trener Nagetsa, Majkl Meloun.

Sikserse je predvodio upravo čovjek koji se ne smatra “velikom četvorkom”, ali sigurno predstavlja tip igrača kojeg bi svaki trener poželio u timu, Džej Džej Redik, koji je rekordom sezone od 34 poena predvodio Filadelfiju.

Džimi Batler je dodao 22, a pojačanje iz Klipersa Tobijas Heris je dao 14.

“Nisam mogao da očekujem ovakvo reakciju od strane navijača. Mnogo mi znači sve ovo. Od prvog minuta su nam pružali podršku”, kazao je Heris nakon meča.

Džoel Embid je imao 15 poena (uz katastrofalan šut 4 od 17) ali i 12 uhvaćenih lopti. Centra File je mučio proteklih dana stomačni virius, pa je i to razlog lošijem izdanju.

Jokić je meč završio novim tripl dablom, 27 poena, 10 skokova i 10 asistencija, dok je Džamal Marej dao 23 poena.

Nagetsima su falila i dva igrača iz startne postave, pošto su meč propustili Geri Heris i Pol Milsap.

Denver je sada na 37 pobjeda i 18 poraza, što tim iz Kolorada pozicionira na drugo mjesto Zapadne konferencije iza Golden Stjejta.

Filadelfija je na 35 pobjeda i 20 poraza izjednačena sa Bostonom na četvrtoj pozicij Istoka.

Vijesti

2 komentara

  1. Conveyancing… […]we like to honor other sites on the web, even if they aren’t related to us, by linking to them. Below are some sites worth checking out[…]…

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com