PODGORICA: MIGO 47.000 dao za kampanju, gdje je 50.000 eura? - Volim Podgoricu

PODGORICA: MIGO 47.000 dao za kampanju, gdje je 50.000 eura?

Demokratski front je danas ocijeno da nakon direktnog priznanja Milenka Miće Maraša, doskorašnjeg predsjednika Skupštine GO Golubovci, i potpredsjednika FSCG, da je tadašnji gradonačelnik Podgorice Slavoljub Migo Stijepović podijelio 47.500 eura izbornim štabovima u Zeti, kao svojevrsan vid pomoći rodnom kraju, predstavlja još jedan skandalozan dokaz o kriminalnim aktivnostima DPS-a.

“Nakon ovako javnog priznanja, da Crna Gora kojim slučajem ima VDT-a i SDT-a, Slavoljubu Stijepoviću i aktivistima, kojima je podijeljen novac, trebalo bi po automatizmu odrediti pritvor, jer su učestvovali u kupovini glasova. Više je nego jasno da aktuelni sastav odborničke većine nema legitimitet građana Zete, jer su mandati, koje su osvojili, proizvod brutalne kupovine glasova i zloupotrebe izborne volje”, ističu u DF-u.

Prema njihovim riječima GO Golubovci je postala istureno odjeljenje tužilaštva, u kojem Tanja Stajović svakodnevno, čas hrabri, čas maltretira osumnjičene iz “Koverte” ne bi li prikrila svoje i šefove kriminalne tragove.

“Pošto je čitava Crna Gora vidjela da je Duško Knežević dao 97.500 konvertovanih eura Migu Stijepoviću, a da Milenko Maraš tvrdi da su zetski štabovi dobili “samo” 47.500 eura, postavlja se opravdano pitanje – gdje su preostalih 50.000 eura. Da li to znači da je Migo Stijepović 47.500 eura donirao rodnom kraju, a 50.000 najrođenijem džepu od sakoa? Da li je ovo priznanje Milenka Miće Maraša dovoljno za istovremeno podizanje i potvrđivanje optužnice od strane SDT-a i Višeg suda protiv Mila Đukanovića, Miga Stijepovića i ostalih 21 osumnjičenih, ili Milivoje Katnić planira da kroz formu navodne istrage, koja će trajati beskonačno, ovo organizovano kriminalno udruživanje svede na prekršaj?”, navode u DF-u.

A pošto, kako naglašavaju, Mića Maraš tvrdi da ga niko nije zvao na saslušanje iz tužilaštva, nakon javno saopštenog stava da je DPS Zete dobio samo 47.500 eura, koje bazira na svojim obavještajnim izvorima, evo prilike da dobije poziv od SDT-a i pojasni kako je 50.000 eura isparilo od Podgorice do Zete, i u koje svrhe je utrošeno dobijenih 47.500 eura.

“Ima li većeg skrnavljenja Dana Zete od jučerašnjeg prisustva Miga Stijepovića, Tanje Stajović, Ratka Stijepovića, Dušana Radonjića i ostalih osumnjičenih iz afere “Koverte” koji se, umjesto da budu u Spužu, kesere crnogorskim
građanima iz prvog reda i šalju poruku: “Dok god budemo u tužilaštvo ulazili kroz dimnjak, od koverte će ostati samo bijeli dim”. DF još jednom ponavlja da niko ovu državu i njene institucije nije uspješnije i razornije srušio od onih koji su joj se s rukom u džepu zaklinjali na vječnu ljubav i branili je od nas. Čitava Crna Gora je vidjela da se ta ljubav uglavnom kreće u rasponu od 47.500 do 50.000 eura, zavisno od toga da li donirate rodnom kraju ili sopstvenom džepu”, zaključuju u DF-u.

CdM

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com