Sarapa u jutarnjem programu na ivici suza, jedva se suzdržavao zbog Dee, a Mladen Mijatović potpuno objektivan i sa smješkom zbog jedne osobe (VIDEO) - Volim Podgoricu

Sarapa u jutarnjem programu na ivici suza, jedva se suzdržavao zbog Dee, a Mladen Mijatović potpuno objektivan i sa smješkom zbog jedne osobe (VIDEO)

Novinar Televizije Pink i verenik Dee Đurđević, Mladen Mijatović, rekao je da je zdravstveno stanje voditeljke poboljšano i da su ljekari zadovoljni i operacijom i dosadašnjim postoperativnim tokom

On je gostovao u “Novom jutru” kod Predraga Sarape, a voditelj je bio vidno potresen pričom o svojoj koleginici, drhtavog glasa i na ivici suza.

Mijatović je dodao da nije mogao da vidi Deu jer se ona nalazi u šok sobi, na intenzivnoj nezi i podsjetio da su, prema riječima ljekara, 72 posle opercija ključna i oni ističu sjutra u 14 sati.

– Ljekari su rekli da je to rok koji treba da bude ispoštovan kako bi se na pravi način video rezultat operacije. Dea je imala izuzetno teške povrede, politraume, nije bila u pitanju samo ruka, koja je najteža povreda koje je bila otkinuta. Dea ima najbolji medicinski tretman, dobro se oporavlja, to je ono što ljekari kažu, vedrog je duha, stabilna, izuzetno jaka i veliki borac – istakao je Mijatović, koji je sve vreme zvučao optimistično i uveren u oporavak.

Prema njegovim riječima, preporuka ljekara je da bude izolovana od spoljnog sveta zbog što bržeg oporavka.

Kako je dodao, Dea je pitala kakvo je stanje u redakciji i rekla da želi što pre da se vrati na posao i da jedva čeka da počne da radi.

– Saznala da joj je veliki broj ljudi, kako kolega tako i građana širom Srbije pružilo podršku i zahvalila se na riječima podrške i rekla da će i lično to uraditi kada se bude oporavila. Dea je Željka Mitrovića koji je posetio na bukvalno jedan i po minut uz pratnju medicinskog osoblja, a ona ga je pitala kakvo je stanje u redakciji i šta ima da se radi – rekao je Mijatović dajući primjer kakav je Dea borac.

Napomenuo da su u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u četvrtak 7. februara pored Dee povređene još dvije osobe. Obe osobe su, kako je naveo, zadobile lakše povrede i prema nezvaničnim informacijama, otpuštene su na kućno liječenje.

Tokom priče o Mariji Dimitrijević koja je pomogla Dei na licu mjesta, Mijatović se čak i zahvalno osmjehnuo.

– To je primjer jednog humanog i prvenstveno ljudskog čina – opisao je on.

Komentarišući vozača autobusa koji je udario njegovu koleginicu i devojku, Mijatović je ostao objektivan, rekavši da ne želi da prejudicira i da je istraga u toku, prenosi Telegraf.rs.

POGLEDAJTE VIDEO OVDJE

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com