VRANJEŠ PODNIO KRIVIČNU PRIJAVU PROTIV JELENE KARLEUŠE! Fudbaleru puko film, traži MILIONE OD JK i poručuje: Platićeš mi za sve… - Volim Podgoricu

VRANJEŠ PODNIO KRIVIČNU PRIJAVU PROTIV JELENE KARLEUŠE! Fudbaleru puko film, traži MILIONE OD JK i poručuje: Platićeš mi za sve…

Ognjen Vranješ riješio je da se s Jelenom Karleušom obračuna na sudu i protiv nje podneo dve tužbe i krivičnu prijavu Višem javnom tužilaštvu zbog postojanja sumnje za ugrožavanje njegove sigurnosti!

Fudbaler je u privatnoj krivičnoj tužbi podnetoj Prvom osnovnom sudu u Beogradu naveo da ga je pjevačica 14. januara uvredila preko društvene mreže Fejsbuk tako što je objavila javno saopštenje upućeno svim medijima u kojem je navela:

Ti crve bolesni

– Ti crve mali, nećeš fudbal zaigrati više nikad nigdje, ni u klubu, niti za reprezentaciju! U Bosni znaju da si šizofrena budaletina i nikome ne trebaš! Svi te preziru jer si fašističko rasističko go*no! Ti crve bolesni, možeš da montiraš slike i snimke i šta god ti padne na pamet, možeš da rodiš snimak kako ti golom guzicom sjedim na njušci, možeš da smisliš šta god hoćeš – ne možeš mi ugroziti brak, ni porodicu, a tako si silno, crve, to želeo! Žalim tvoju ženu i tvoje dete! Ali kako si ti naudio mojoj porodici, tako će se sad sve zlo vratiti tvojoj! Bežite! Iselite se, crve! Brzo! Sve ovo što si uradio da bi me kaznio što nisam želela da budem s tobom – džabe ti je. Smeju ti se sve pevačice, a ima ih mnogo, koje opsedaš porukama i slikama! Paćeniku! Moj savet ti je da se ubiješ odmah! Jer će te je*ati prvi muškarac koji naleti na tebe! Je*aće te jer si mučenik koji je udario na majku dvoje dece i ženu, onako kako to nijedan muškarac nikada ne bi! Samo gnjide kao što si ti! Je*em li ti zlo seme devijantno! Ti si završio svoje – piše u saopštenju JK.

 

FOTO: PRINTSCREEN

 

Pored toga, istom sudu Vranješ je podnio i tužbu za naknadu nematerijalne štete, a vrednost spora je dva miliona dinara. Kao dokaz, fudbaler je naveo isti razlog, odnosno uvrede koje je ona objavila.

Takođe, Ognjen je podnio i krivičnu prijavu Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, odeljenju za visokotehnološki kriminal, protiv JK zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršila krivično djelo ugrožavanja sigurnosti iz člana 138 Krivičnog zakona. Kao dokaz, u prijavi je naveden identičan Jelenin citat koji sadrži sporne uvrede na njegov račun, a tužilaštvo će naknadno odlučiti da li će protiv pjevačice pokrenuti postupak.

Vranješovi advokati obrazložili su zbog čega se on odlučio na ovaj potez.

 

FOTO: KURIR

 

Prinuđen na tužbu

– Javnosti je poznato da je u prethodnom periodu naš klijent Ognjen Vranješ doživeo niz uvreda i prijetnji od Jelene Karleuše. Iz tog razloga, bili smo prinuđeni da podnesemo tužbu za naknadu nematerijalne štete zbog povrede časti i ugleda, krivičnu prijavu zbog krivičnog djela ugrožavanja sigurnosti iz člana 138 Krivičnog zakonika, kao i privatnu krivičnu tužbu zbog krivičnog dela uvrede iz člana 170, stav 2 u vezi sa stavom 1 Krivičnog zakonika. Zahvaljujemo svim medijima koji su objektivno i nepristrasno izvj

eštavali u prethodnom periodu, kao i širokoj javnosti na podršci našem klijentu Ognjenu Vranješu. Punomoćnici, advokat Milica Jaćimovski i advokat Branislav Bogdanović – piše u saopštenju.

 

Kažnjena

ZBOG PRETNJI JOJ UGASILI TVITER NALOG

Jeleni Karleuši je pre mesec dana ugašen Tviter nalog zbog toga što je imala oko hiljadu prijava korisnika zbog širenja mržnje, prijetnji i netrpeljivosti na toj društvenoj mreži. Sve to se odnosilo na njeno obraćanje Ognjenu Vranješu, kada je objavila i nekoliko nagih fotografija za koje je tvrdila da su njegove. Nalog joj je ugašen privremeno, na 48 sati, nakon čega je odlučeno da će trajno biti ugašen jer je i ranije imala opomene Tvitera zbog kršenja identičnih smjernica. Jelena je na profilu imala preko 200.000 pratilaca i zasad se još nije vratila na ovu društvenu mrežu.

Kurir

1 komentar

  1. Youre so cool! I dont suppose Ive read anything in this way before. So nice to find somebody with a few original applying for grants this subject. realy appreciate starting this up. this excellent website is something that is required on the net, a person with some originality. helpful work for bringing something totally new on the world wide web!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com