Zdravko Čolić POSLIJE 50 GODINA u Herceg Novom: Preko 10.000 posjetilaca na koncertu (FOTO) - Volim Podgoricu

Zdravko Čolić POSLIJE 50 GODINA u Herceg Novom: Preko 10.000 posjetilaca na koncertu (FOTO)

Kolone automobila, posjetilaca koji pješke hrle ka Igalu, defile i nastupi domaćih, Gradske muzike, mažoretki, Diana, zatim dug i “žestok” vatromet, pa onda Dragoljua Đuričić i Balkanske lavine bili su prethodnica veličanstvenom koncertu Zdravka Čolića!

Poslije pola vijeka sjajne karijere, koju je započeo upravo u Novom, u Bijeloj, legenda regionalne pop scene izašao je na binu uz pozdrav: “Dobro veče Herceg Novi”, uz ovacije publike i brojnih fanova.

Poželio je da slavimo još 100, 200, 300 godina Praznik mimoze i kazao da mu je posebno drago što je na 50. jubilarnom. Prisjetio se i svojih početaka u Baošićima i Bijeloj, kada je prvi put “pustio glas” na sceni.

Pred preko 10.000 posjetilaca onda su uslijedili dobri stari Čolini hitovi, Gori vatra, Svadvarskim sokakom, Kristina, E, draga draga…  A toga ima još dosta. Za očekivati je da završi s novijim pjesmama sa 15. albuma na kome je 11 kompozicija.

Koncert na platou ispred hotela Igalo je tek počeo, atmosfera je odlična, kakvu je Herceg Novi dugo iščekivao, pozitivna i vesela. Novljanima se pridružilo i dosta gostiju iz okruženja, samo iz Slovenije oko 1000 gostiju, zatim iz Beograda, Novog Sada, Sarajeva… Ispunjen je čitav prostor do Galeba.

Radio Jadran

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com