Zvezdin Crnogorac: Da nijesam skočio u more, ubili bi me (VIDEO) - Volim Podgoricu

Zvezdin Crnogorac: Da nijesam skočio u more, ubili bi me (VIDEO)

Golman VK Crvena zvezda Aleksandro Kralj, koji je skočio u more nakon što ga je, zajedno sa još trojicom njegovih saigrača, napala grupa mladića u Splitu, po izlasku iz vode rekao je da bi ga “ubili” da nije to uradio.

Crnogorski čuvar mreže je nakon što je izašao na suvo bio vidno uznemiren.

“Da nijesam skočio u more, ubili bi me”, rekao je Kralj nakon dolaska policije i ljekarske ekipe, prenosi hrvatski sajt “Gol”.

“Index” piše da su neki od prisutnih htjeli da pomognu Crnogorcu, dok ih je druga grupa ljudi odvraćala od te namjere, a na snimku se čuje i kako neko od prisutnih govori “Ipak je on četnik”.

“Odjednom je nastala galama i vika. Riva je bila puna, a odjednom je jedan čovjek skočio u more, dok je drugi pobjegao u smjeru Palače, prema Voćnom trgu. Mislim da je bilo više napadača. Nesrećni mladić iz mora vikao je da je Crnogorac”, rekao je za “Slobodnu Dalmaciju” jedan od očevidaca ovog inicidenta.

Predsjednik vaterpolo kluba Crvena zvezda Viktor Jelenić potvrdio je nakon incidenta da Kralj nije dobio teže povrede.

 

2 komentara

  1. I discovered your blog post web site online and appearance many of your early posts. Keep within the good operate. I just additional encourage RSS feed to my MSN News Reader. Seeking toward reading a lot more from you finding out at a later time!…

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com