,,Dok Đukanović ljetuje u Sen Tropeu, njegov prosječni glasač živi od 300 eura” - Volim Podgoricu

,,Dok Đukanović ljetuje u Sen Tropeu, njegov prosječni glasač živi od 300 eura”  

 

Prvom sjednicom inicijativnog odbora Prave Crne Gore u Rogamima, kojom je rukovodio predsjednik partije Marko Milačić, kao i generalni sekretar Vladislav Dajković, nastavljena je terenska kampanja u Podgorici.

Predsjednik Prave Crne Gore, Marko Milačić, tom prilikom je istakao:

”Srećan sam što smo večeras u Rogamima, a činjenica da se već na prvom sastanku okupilo dvadesetak uglednih Pipera, najbolja je potvrda da smo na pravom putu.

Naravno, partijske aktivnosti ne bi imale smisla kad ne bi imali jasno definisanu politiku, ali i odgovornu strategiju  kakvu zahtijeva aktuelna politička kriza. S tim u vezi, mi smo vrlo snažno, ne samo riječima, već i ljudstvom, podržali građanske proteste prošle sedmice, i to ćemo nastaviti da činimo i u narednom periodu. Ipak, da bi protesti bili plodotvorni, opozicija mora naći načina da sjedne za isti to. Time bi se, osim ozbiljne tehničko-organizacione podrške protestima, poslala i snažna poruka da je opozicija u službi naroda, a ne obrnuto.”

Milačić je komentarisao i aktuelne afere ”Atlas” i ”Koverat”:

”Ne znam da li je veća afera to što svakodnevno gledamo prljavi veš funkcionera vlasti, oličen u Đukanovićevim basnoslovno skupim odmorima, kovertama i drugim mahinacijama, ili to što Specijalno državno tužilaštvo, na čelu sa Milivojem Katnićem uporno ćuti i ne radi svoj posao. Smatram da sve ove afere moraju biti konačan okidač u glavi i za simpatizere DPS-a, koji svakodnevno gledaju kako je njihov šef trošio desetine hiljada eura na luksuzne odmore u Dubajiu i Sen Tropeu, ubjeđujući ih da je sasvim normalno živjeti sa trista eura mjesečno.” Zaključio je Milačić.

Prisutnima se obratio i generalni sekretar Prave Crne Gore, Vladislav Dajković:

”Shvatili smo da je ozbiljan i opsežan rad na terenu, ne samo u Podgorici, već i širom Crne Gore, jedan od najboljih odgovora na nepočinstva vlasti, koja ovih nedelja, kao nikada do sada, izlaze na površinu. Jedan od naših glavnih ciljeva, pogotovo u domenu mog posla, jeste stvoriti jaku partijsku infrastrukturu, koja će se sjutra uhvatiti u koštac sa rješavanjima problema građana. Mi već sada znamo koji problemi muče Pipere, od loših puteva, nedostatka gradskog prevoza, zatvorene osnovne škole, i mnogih drugih i na njih ćemo, sve dok ne budemo mogli da ih riješimo u okviru nove vlasti, redovno ukazivati.

Na kraju, kad vidim kakve ugledne ljude smo okupili ovdje, srećan sam što sa ponosom mogu reći da je Prava Crna Gora, baš kao i u većini Crne Gore, počela da živi i u Rogamima.” Zaključio je Dajković, uz poruku da će podgorički odbor Prave Crne Gore, koji već sada broji stotinu članova razvrstanih po skoro svim mjesnim zajednicama, biti jedan od najorganizovanijih odbora na nivou cijele države.

 

 

1 komentar

  1. Can I just say what a relief to find someone who actually knows what theyre talking about on the internet. You definitely know how to bring an issue to light and make it important. More people need to read this and understand this side of the story. I cant believe youre not more popular because you definitely have the gift.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com