Home / NOVOSTI / Hronika / TREĆA ŽRTVA NADRILJEKARA MIROLJUBA PETROVIĆA Ženu oboljelu od raka liječio sirovom hranom i zabranio joj posjetu ljekaru! Ljekari su debili! Kada joj se stanje pogoršalo rekao: Pa šta čekate vodite je u Hitnu pomoć!

TREĆA ŽRTVA NADRILJEKARA MIROLJUBA PETROVIĆA Ženu oboljelu od raka liječio sirovom hranom i zabranio joj posjetu ljekaru! Ljekari su debili! Kada joj se stanje pogoršalo rekao: Pa šta čekate vodite je u Hitnu pomoć!

Zaga Krstić iz Beograda treća je žrtva nadrlekarstva šarlatana Miroljuba Petrovića.

Tanja Kremić, bratanica Zage Krstić, kaže da je njenoj tetki u decembru dijagnostikovan tumor na jetri, dodajući da do tada nije imala simptome, te da joj je rečeno da je “rak već metastazirao”.

Pošto je Zaga izašla iz bolnice, piše Blic,  Tanja i njen brat hteli u da čuju mišljenje i Miroljuba Petrovića, pa su mu se obratili putem mejla na njegov CPS centar i priložili mu tetkine rezultate.

On im je na to odgovorio da su “ljekari debili”.

“Ljekari su debili. Prenesi joj sledeći program ozdravljenja”, napisao im je Miroljub u odgovoru i  preporučio da naruče “njihov paket sirove hrane za jednu ili više sedmica”, ostavljajući link svog Instituta.

“Kod lekara vam ne preporučujem da idete, jer će vas isprepadati i navući na štetne ljekove i terapije”. Ako baš hoćete da radite analize, otiđite u privatnu laboratoriju koja ne zna istoriju vaše bolesti. Dovoljno je da uradite analize krvi jednom mjesečno”, stoji u Petrovićevom odgovoru.

Kada mu je rečeno da su metastaze na kostima, rekao je Tanji Kremić da “papir na kom to piše baci u đubre”, jer on, kako je rekao, garantuje da če tetka ozdraviti, piše Blic.

Nakon tri nedjelje, koliko je Zaga provela isključivo na sokovima, čajevima i biljnim preparatima po uputstvu Miroljuba Petrovića, njeno zdravstveno stanje se pogoršalo.

Tanja navodi da je “tetka počela da povraća, odbija hranu i da ima crnu stolicu”.

“Kontaktirali smo Miroljuba koji je tada rekao: Pa šta čekate, vodite je u Hitnu pomoć. iako je pre toga rekao da nikako ne idemo kod ljekara”, navodi Tanja Kremić.

Zaga Krstić je hitno smještena u bolnicu i urađeni su joj markeri tumora. Kada su u decembru, prije Petrovićeve terapije rađeni bili su 1000, a sada 5000.

 

kurir.rs/ Blic

 

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *