U PODGORICI UHAPŠENE DVIJE OSOBE: Prislonio oštećenom nož na stomak, a potom od njega ukrao novčanik i mobilni telefon - Volim Podgoricu

U PODGORICI UHAPŠENE DVIJE OSOBE: Prislonio oštećenom nož na stomak, a potom od njega ukrao novčanik i mobilni telefon

Službenici Uprave policije – Centra bezbjednosti Podgorica su, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, rasvijetlili krivično djelo razbojništvo počinjeno posljednjeg dana prošle godine i tom prilikom lišili slobode dva lica zbog sumnje da su ga počinila.

Naime, službenici CB Podgorica su lišili slobode T.M. (19) i E.U. (20), oba iz Republike Albanije a koji su nastanjeni u Podgorici, zbog postojanja osnovne sumnje da su počinili krivično djelo razbojništvo.

T.M. je, sumnja se, dok se nalazio u jednom kazinu u Podgorici oštećenom S.C. ponudio na prodaju mobilni telefon uz molbu da ga poveze do Ulice 27. marta, dok mu je stvarna namjera bila da on i E.U. od S.C. otuđe stvari koje je kod sebe posjedovao. Kada su T.M. i S.C. došli do lokacije na kojoj je navodno trebalo da bude izvršena kupovina mobilnog telefona, T.M. je izašao iz vozila a zatim je zajedno sa E.U, koji ga je čekao na toj lokaciji, ušao u vozilo S.C. Tom prilikom T.M. je, sumnja se, izvadio nož i prislonio ga oštećenom na stomak, a potom od njega otuđio novčanik i mobilni telefon.

Nakon izvršenog krivičnog djela osumnjičena lica su se dala u bjekstvo. Identifikovana su i lišena slobode zahvaljujući kvalitetnom operativnom radu službenika podgoričke policije. Oni su uz krivičnu prijavu privedeni nadležnom tužiocu.

Slične Objave

Preporučujemo
Close
Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com