VOĐU KAVČANA I ŠKALJARACA DRŽE NA ISTOM SPRATU U SPUŽU: Evo kakve su mjere preduzeli da ne bi izbio mafijaški sukob - Volim Podgoricu

VOĐU KAVČANA I ŠKALJARACA DRŽE NA ISTOM SPRATU U SPUŽU: Evo kakve su mjere preduzeli da ne bi izbio mafijaški sukob

Zbog dvojice navodnih šefova zaraćenih kriminalnih klanova – Slobodana Kašćelana i Milića – Minje Šakovića, bezbjednost je podignuta na najviši stepen u Istražnom zatvoru u Spužu.

Kavačanin i škaljarac izolovani su, ne mogu se sresti i smješteni su u posebnim sobama koje su pod dvadesetčetvoročasovnim nadzorom.

Kašćelan i Šaković istog dana završili su iza spuških rešetaka.

Tog dana u zatvoru je bilo vanredno stanje dok u sobe nisu smjestili vođu kavčana i šefa podgoričkog ogranka škaljarskog klana.

Izvor Vijesti iz Istražnog zatvora rekao je da su i Kašćelan i Šaković u ćelijama na prizemlju, ali dovoljno udaljeni jedan od drugog.

“Ne mogu se sresti nikako. Imaće šetnje u odvojenim terminima, a i to će biti sa visokim nivoom bezbjednosti, kakav je bio i kad su dovedeni u zatvor, naročito kad je u pitanju Kašćelan”, kazao je sagovornik iz Zavoda za izvršenje krivičnih sankcija (ZIKS).

Objasnio je da su Kašćelana u ZIKS sproveli uz najviši stepen obezbjeđenja, ali i da su ga na isti način vodili iz Istražnog zatvora u Viši sud.

 

“Put od Zavoda do Višeg suda bio je obezbjeđen i blokiran dok smo ga sproveli. Istovremeno je u Istražni zatvor iz Višeg suda sproveden Šaković i nije bilo nikakvih problema. Način na koji je obezbjeđivan Kašćelan primenjivan je retko jer je sugerisano da bezbjednost mora biti podignuta na najveći nivo”, rekao je sagovornik Vijesti.

(Vijesti)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com