Vučević nastavlja u Ol-star ritmu: Ponovo najbolji u timu Orlanda - Volim Podgoricu

Vučević nastavlja u Ol-star ritmu: Ponovo najbolji u timu Orlanda

Košarkaši Orlanda pobijedili su Atlantu u gostima sa 124:108 u sinoć odigranom meču NBA lige predvođeni crnogorskim košarkašem Nikolom Vučevićem.

Vučević je meč završio sa dabl-dabl učinkom – 19 poena, 12 skokova i tri asistencije.

Pratili su ga Terens Ros sa 18, te Evan Furnije i Džonatan Ajzak sa po 17 poena.

Kod poražene ekipe, najefikasniji je bio Ukrajinac, Oleksij Aleks Len koji je postigao 16 poena

Sakramento je pobijedio Finiks sa 117:104, a Kingse je do pobjede vodio Marvin Begli sa 32 poena što je njegov rekord karijere, a najbolje su ga pratili Badi Hild sa 18 i Dearon Foks sa 17 poena.

Solidnu partiju pružio je i srpski dvojac.

Marvin Begli, Bogdan BogdanovićBegli i Bogdanović

Bogdan Bogdanović je za 27 minuta na terenu postigao 14 poena, uz po pet skokova i asistencija, tri ukradene lopte i jednu blokadu.

Nemanja Bjelica je u igri proveo 22 minuta i za to vrijeme je upisao 10 poena, uz osam skokova, dvije asistencije, jednu ukradenu loptu i tri blokade.

Finiks, kojeg sa klupe predvodi Igor Kokoškov pretrpio je i 14. uzastopni poraz, a u njihovim redovima najbolji je bio Devin Buker sa 27 poena, osam skokova i šest asistencija.

Igor KokoškovKokoškov

Košarkaši Golden stejta pobijedili su Majami na svom terenu sa 120:118.

Šampioni NBA lige su u prvoj dionici imali zaostatak od 19 poena, ali su uspjeli da preokrenu rezultat i na kraju upišu 40. pobjedu u sezoni.

Najefikasniji u pobjedničkom timu bio je Kevin Durent sa 39 poena, Klej Tompson je dodao 29, a Stef Kari 25. Demarkus Kazins ubacio je sedam poena, ali dva od tih sedam su bila sa linije za slobodna bacanja 5,4 sekunde prije kraja meča.

Na drugoj strani, najbolji je bio Džoš Ričardson sa 37 poena što je njegov rekord karijere.

Košarkaši Filadelfije su ranije sinoć na svom terenu bili bolji od Los Anđeles lejkersa sa 143:120.

Filadelfiju je do pobjede vodio Džoel Embid sa 37 poena i 14 skokova, Tobajas Heris je dodao 22 poena, a Džej Džej Redik poen manje.

Srpski centar Boban Marjanović proveo je 13 minuta u igri i za to vrijeme je upisao 10 poena i po jedan skok i asistenciju.

U redovima Lejkersa najbolji je bio Kajl Kuzma sa 39 poena, dok je Lebron Džejms utakmicu završio sa 18 poena, 10 skokova i devet asistencija.

BETA

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com