Džoni Dep završio u zagrljaju srpske pjevačice u Beogradu - Volim Podgoricu

Džoni Dep završio u zagrljaju srpske pjevačice u Beogradu

Američki glumac Džoni Dep, koji u Beogradu snima film “Minamata”, trudi se da bude što dalje od medijskog fokusa, ali izgleda da nije ostao imun na ljepotu i šarm jedne Srpkinje.

Džoni je juče snimao kadrove za film na otvorenom, i to u centru Beograda, a od jakih mjera obezbjeđenja niko nije mogao da mu priđe.

Pored toga, malo ko je mogao i da prepozna slavnog glumca budući da je on zbog uloge Judžina Smita, čuvenog američkog fotografa, bio neprepoznatljiv.

Po svemu sudeći, Depu su bezbjednost i mir na prvom mjestu, međutim holivudski zavodnik nije mogao da odoli jednoj srpskoj ljepotici u čijem je zagrljaju završio.

U pitanju je zgodna pjevačica Ivana Nikolić, članica grupe ”Hurricane” koja se zatekla sa Depom u istom poznatom, prijestoničkom restoranu.

Naime, ona mu je prišla i zamolila ga da se slikaju, na šta je on odmah pristao, a sudeći po njegovom osmjehu bilo mu je i te kako prijatno u društvu lijepe Srpkinje.

 

Pink.rs

3 komentara

  1. Prostitucija na djelu. Sad kao nase cerke i zene treba da budu ljubomorne na ovu mucenicu? Zamislite, mlada lepa djevojka, jedva ceka da legne u krevet sa strancem, samo zato sto je to kao neki glumac? On ima preko 55 godina! I ona se hvali sa ovim, jad!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com