Mi Albanci ćemo silovati tvoju majku i sestru: Amerikanac koji živi u Srbiji dobio prijeteće poruke! - Volim Podgoricu

Mi Albanci ćemo silovati tvoju majku i sestru: Amerikanac koji živi u Srbiji dobio prijeteće poruke!

Amerikancu koji već devet godina živi u Srbiji, Čarlsu Kateru upućene su prijetnje smrću, a kako on tvrdi stigle su od Albanca koji ga već godinama uznemirava.

– Podržavam Srbe, otkad sam došao u vašu zemlju 2010. godine. Dva srpska advokata u SAD kontaktirali su sa mnom radi podrške za peticiju “Stop progonu pravoslavaca na Kosovu i Metohiji”, koju sam podjelio na svojoj Fejsbuk stranici. Dobila je veliki broj glasova nakon što sam je objavio u decembru, pa su me pitali mogu li da snimim video o peticiji kako bi dobila još više, što sam ubrzo i uradio – počinje priču Kater za Telegraf.

On je objašnjava da su mu uznemirujuće poruke stigle nedugo nakon toga, i to za Novu godinu, kada je putovao u Crnu Goru na odmor.

– Takođe, pomenuo sam u jednom postu na Instagramu da ću obići Albaniju na jedan dan zato što je to jedina zemlja u regionu koju nisam posjetio. Stigao sam do Kotora kada sam pročitao poruku koja mi je stigla na Fejbuku:

“Hej debelo go**o,

Nemoj da se usudiš da kročiš na albansku teritoriju. Samo da je**no razjasnimo. Ako samo centimetar kročiš tvoje debelo gej telo biće zapaljeno i ukrašćemo tvoj američki novac i staviti ga u prikolicu, koja će biti postalata na granicu Kosova kao poklon Srbiji, debelo govno.

Čarls tvrdi da mu Albanac preti već neko vreme; Foto: Vladimir Milovanović

Mi Albanci ćemo silovati tvoju majku i sestru, debelo go**o. Seksualno ćemo ih zadovoljiti albanskim ku***m, veoma duboko u njihovim grlima. Ići ćemo duboko u njihove pi**e, Tako duboko, burazeru. Tako duboko da će željeti da se vrate u Albaniju da vide tvoje spaljeno tijelo, debeli. Uvek su bili gej. Ha-ha-ha-ha. Vi gej Srbi, stavili smo vam 100 odsto takse na vaša “dobra”. Pošto ćeš već doći u Crnu Goru autobusom kroz Velipolje isprovjeravaćemo autobuse, a ako te pronađemo MRTAV SI, DEBELA KU**O. SPALIĆEMO TI TIJELO ZA NEKOLIKO SEKUNDI. Vi jebeno gej Srbi. Smijao sam se kada su Crnogorci glasali za nezavisnost 0.5 odsto 2006. godine. Tako da je gej Srbija zatvorena na kopnu. Niko ne voli Srbiju. Nemate prijtelje. I ti, ti moja gej kruvo platićeš za ovo.”

– Kada sam dobio ovu prijetnju, odlučio sam da ne odem u Albaniju. Poslao sam poruku sa detaljima američkog ambasadi u Beogradu i printskrinovima poruke. Ovaj čovjek me je godinama progonio na Fejsbuku i zna skoro sve o meni. Istog trenutka kada na Jutjubu objavim svoje videe o Srbiji, više od 900 njih, on ih dislajkuje i objavljuje užasne komentare.

– Ja nisam neko ko se lako da uplašiti, s obzirom na to da sam živio u 33 države, uključujući i Somaliju, ali činjenica da je poznavao koju granicu želim da pređem ka Albaniji me je uplašila. Pratio sam vijesti i porast ISIS-ovih boraca porijeklom iz Albanije, Kosova i Metohije i Bosne je alarmantan. Ne možete da budete potpuno sigurni – ističe Kater.

Kako dodaje, djelovalo mu je logično da ga ambasada kontaktira za pomoć, ali su ignorisali njegove poslednje dvije poruke.

– Bila je to veoma detaljna, grafička pretnja građanina susjedne države. Moja ambasada ima 24-časovni kontakt za hitne slučajeve i imejl adresu kojom odgovara na te hitne pozive. Zato sam ih kontaktirao da vidim kakva je procedura za prijavljivanje međunarodne prijetnje. Srpska policija ne može da pomogne u ovakvim slučajevima – objasnio je je Kater.

1 komentar

  1. After study several of the web sites with your website now, we truly much like your technique for blogging. I bookmarked it to my bookmark site list and will also be checking back soon. Pls have a look at my web site in addition and told me how you feel.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com