PODGORICA: Radovi na Gradskom stadionu! Evo šta će sve biti noviteti na najvećem stadionu u zemlji - Volim Podgoricu

PODGORICA: Radovi na Gradskom stadionu! Evo šta će sve biti noviteti na najvećem stadionu u zemlji

Na Gradskom stadionu u Podgorici dana počeli su radovi adaptacije postavljanja i montaže ulaznih kapija i ograda kao i elektronskog sistema za očitavanje ulaznica, a čitav sistem ulaznih kapija biće pokriven video nadzorom.

Planiranim radovima na Gradskom stadionu predviđeno je da na svakom ulazu bude postavljen system Smart Gate AX500 Security, koji čine ukupno 9 kapija, od kojih 8 predstavljaju duple kapije, dok će biti postavljena jedna jednostruka kapija.

Pored ovog sistema, na ulazima su predviđene i klizne kapije visine 210cm, čija se konstrukcija sastoji iz rama od čeličnih kutija i ispune od čeličnih šipki.Takođe, dvokrilne kapije sa otvaranjem po vertikalnoj osi, visine 210cm, čija konstrukcija se sastoji iz rama od čeličnih šipki  i ispune od čeličnih šipki.

Zbog osiguranja ulaza i zaštite Smart Gate AX500 Security systema, postavljene su ograde visine 220cm, koje su predviđene u odnosu na položaj kapija. Ograde se sastoje iz  rama od čeličnih kutija,odnosno čeličnih cijevi,  i ispune od čeličnih šipki.

Adaptacijom je predviđena nadogradnja postojećeg sistema Video nadzora na način što će sve lokacije predviđene za ugradnju Smart Gate AX500 Security systema biti pokrivene sa najmanje 2 CCTV kamere.

Adaptacijom je predviđeno  povezivanje svih lokacija predviđenih za ugradnju Smart Gate AX500 Security systema na rezervni system napajanja 220V/50Hz.

Navedene poslove adaptacije realizuje Fudbalski Savez Crne Gore kako bi objekat Gradskog stadiona zadovoljio stroge uslove FIFA i UEFA ne samo za odigravanje međunarodnih utakmica već za boravak gledalaca kao i nesmetan rad sredstava informisanja.

Predviđenom dinamikom izvođenja radova adaptacije planirani rok završetka radova je 11.03.2019. godine.

Napominjemo da je u prethodnom periodu FSCG izvršio kompletnu zamjenu 12.000 stolica na Gradskom stadionu, a zamijenje su i stolice u VIP loži.

CdM

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com