Video u kome Bosanac traži 25.000 eura za dojavu o ubici Gačiću postao hit: Dajte momku pare, skoro su mu suze pošle (VIDEO) - Volim Podgoricu

Video u kome Bosanac traži 25.000 eura za dojavu o ubici Gačiću postao hit: Dajte momku pare, skoro su mu suze pošle (VIDEO)

Višestruki ubica Edin Gačić sijao je strah po čitavoj BiH nekoliko dana, a juče je ubijen u razmjeni vatre sa policijom. Kako su vlasti juče objavile da nude nagradu od 25.000 eura za informaciju koja bi policiju dovela do ubice, danas se medijima javio Sadmir Tarić koji tvrdi da je upravo on policiji saopštio gdje je Gačić. On sada traži obećanu nagradu, a snimak njegove izjave povodom ovog događaja postao je pravi hit na društvenim mrežama.

On je istakao da je pozvao policiju u nedelju oko 16 časova i da je postupio kao savjestan građanin. Istakao je da je policija odmah došla i sve blokirala, ali da mu nije bilo svejedno jer je Edin mogao da ga ubije.

– Meni je glava u torbi bila. A da nisam pozvao policiju, ubio bi nekoga, ubio mi mene, ubio bi nekoga da uzme auto, jer se spuštao ka auto-putu. Ja da nisam pozvao policiju neko bi taj dan stradao. Kolege iz Kontrolnog centra su gledale i upozoravali me da trebam da odem zbog opasnosti – kazao je Sadmir.

Njegova izjava je imala veliki odjek u javnosti. Neki su isticali da bi sada vlasti morale da ispune svoje obećanja i da mu isplate 25.000 eura dok ga drugi ismijavaju i poručuju da je preuveličao stvari.

“Ovaj je komedija”, “Već vidim stranice, gifove i memes o ovome”, “A kud ne zapuca na tebe, da te reši ove sramote i pričanja”, “Hahahah… Hadžo se upceo ko som na 50 milja”, “Dajte momku pare, skoro mu suze pošle”, samo su još neki od komentara.

U svakom slučaju, video sa Sadmirom je za vrlo kratko vreme zaradio 37.000 pregleda.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com