Djeca iz Glavnog grada i ove godine na manifestaciji “Crna Gora u ritmu Evrope” - Volim Podgoricu

Djeca iz Glavnog grada i ove godine na manifestaciji “Crna Gora u ritmu Evrope”

Zamjenica gradonačelnika Glavnog grada-Podgorica dr Slađana Vujačić potpisala je Ugovor kojim je Podgorica prihvatila učešće u projektu „Crna Gora u ritmu Evrope“, koji okuplja više od 20 opština Crne Gore, kao i učešće više ambasada.

Direktor projekta „Crna Gora u ritmu Evrope“ David Makević izložio je ovogodišnji koncept projketa, pa je naglašeno da će djeca iz Glavnog grada-Podgorica nastupiti na jeziku jedne od zemalja Evrope, Australije ili Izraela koja im bude dodijeljena od strane organizatiora, a takmičenje „Crna Gora u ritmu Evrope“ – 2019. održaće se krajem maja ili početko  juna u opštini Tivat, koja je pobjednom na posljednjem takmičenju  idobila titulu domaćina u novoj sezoni.

Audicija će se, u saradnji sa direktorima osnovnih i srednjih škola, održati do kraja februara, gdje će biti izabrani najtalentovaniji učenici koji će predstavljati Podgoricu na ovogodišnjem takmičenju.

Podsjećamo, na audiciju se mogu prijaviti djeca uzrasta od petog razreda osnovne škole zaključno sa četvrtim razredom srednje škole. Nagrada za djecu pobjednike je putovanje u jednu od zemalja koje podržavaju ovo takmičenje, a za opštinu čija će djeca pobjediti benefit je finalni televizijski prenos iz te opštine i organizacija novih projektnih aktivnosti.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com