Multimedijalni događaj pod nazivom ”SVRATI” - Volim Podgoricu

Multimedijalni događaj pod nazivom ”SVRATI”

U petak 15. februara u Podgorici će biti organizovan multimedijalni događaj pod nazivom ”SVRATI”. Planirano je da to bude veče širenja kvalitetnih ideja i promocija rada tri organizacije koje pripadaju različitim, ali međusobno povezanim  oblastima: Tim Korina Animals iz Udruženja za podsticanje suživota Korina, ReMake ogranak iz Open Box studija i podgorički rok-metal bend S.S. Freedom.
Program će se sastojati od kratkih filmova, informativnih govora i koncerta povodom tema kojima se svaki od ovih kolektiva bavi.

ReMake se bavi problemima reciklaže u našoj sredini, sa fokusom na plastiku za manufakturu novih proizvoda. Prezentovaće sve što su do sada uradili, a to uključuje i mašinu koja od plastičnog otpada pravi nove predmete, i sama je napravljena od recikliranog materijala.

Tim Korina Animals se svakodnevno bori protiv nasilja nad životinjama, iskorištavanja i zloupotrebe istih na lokalnom i nacionalnom nivou. Vode brojne kampanje, među kojima su i one protiv krzna, cirkusa sa životinjama, borbe pasa i sl, pokrivajući brojne sfere zaštite životinja u CG.

S.S. Freedom jakim live nastupima ohrabruje druge da se prepuste intenzivnim slobodama života i da se 300 na sat upuštaju u promjene, ljubavi, rad i pravdu.

Pozivamo sve zainteresovane građane da nam se pridruže na prvom ovakvom događaju koji organizujemo u petak od 21.30 časova u podgoričkom Montenegro pabu u Njegoševoj ulici.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com