PONOVO HAOS U ALBANIJI: Ramu polili bojom u parlamentu! (VIDEO) - Volim Podgoricu

PONOVO HAOS U ALBANIJI: Ramu polili bojom u parlamentu! (VIDEO)

Poslanik iz redova opozicione albanske stranke Demokratske partije Edi Paloka izazvao je incident u parlamentu pošto je polio bojom premijera Edija Ramu, prenosi makedonski “Plusinfo”.

Incident je uslijedio pošto se albanski premijer Rama obratio lideru opozicije Ljuljzimu Baši, koji je više govorio o “kriminalu aktuelne albanske vlade”, nego o ratifikaciji Protokola o učlanjenju Sjeverne Makedonije u NATO, ističući da “dijete ne zna šta radi i šta priča”, te da nije momenat za ovo zbog autobuske tragedije u Sjevernoj Makedoniji i zbog važnosti tačke na dnevnom redu.

Na zahtjev predsjednika parlamenta Gramoza Ručija, pripadnici Nacionalne garde koje su zadužene za obezbjeđenje parlamenta izbacili su Palokija iz skupštinske sale, prenosi Tanjug.

Paloki je dobio desetodnevnu zabranu ulaska u parlament.

Rama se tim povodom izvinio predsjedniku makedonskog Sobranja Taljatu Džaferiju koji je bio prisutan na sjednici.

1 komentar

  1. tired from the day I had…..Abbi’s team won their tournament game so we finished UNDEFEATED!!! But it was a rough game and I had to get a little redneck, but we won. Then dress shopping with the girls! Ashley looked beautiful and got a great dress! n.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com