TUGA! BAR PLAČE: Trudnica koju je policija jutros nasilno privela izgubila je bebu - Volim Podgoricu

TUGA! BAR PLAČE: Trudnica koju je policija jutros nasilno privela izgubila je bebu

Kako je saopšteno na Fejsbuk stranici – Zaustavimo gradnju vrtica u dvoristu Gimnazije/Ekonomske,   trudnica prema kojoj je policija jutros primijenila silu izgubila je bebu.

,,Sve vas koji ste bili zabrinuti za našu hrabru lavicu Ivanu, sa žaljenjem moram da obavijestim da je ona dobro, ali da je izgubila bebu.. ne znam šta više da vam napišem, Bar plače danas”, saopšteno je na ovoj grupi.

Podsjećamo, na snimku koji se pojavio na društvenim mrežama, jedna aktivistkinja koja je sjedjela na pločniku je uzviknula pripadnicima policije da je trudna i da je ostave na miru.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE DRAMATIČNE SCENE U BARU: Policija nema obzira ni prema trudnicama (VIDEO)

Međutim policija se oglušila na njene uzvike, kao i na negodovanje ostalih demonstranata i nasilno je uklonila sa mjesta na kojem je protestovala.

9 komentara

  1. NArode na noge! Na ulicu! Da se tuze za ubistvo djeteta svi policajci koji su je prstom dotakli! Narodni sud!

  2. Sta ima ta trudnica tu da trazi,samim tim sto je tamo sedela pokazala je da je bas briga za to dete,ako je uopste i bila trudna.

  3. An fascinating discussion may be worth comment. I do believe that you ought to write regarding this topic, may possibly not be considered a taboo subject but typically consumers are insufficient to speak on such topics. An additional. Cheers

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com