Žena izgubila bebu nakon intervencije policije! Pogledajte nasilničko ponašanje! (VIDEO) - Volim Podgoricu

Žena izgubila bebu nakon intervencije policije! Pogledajte nasilničko ponašanje! (VIDEO)

Kako je saopšteno na Fejsbuk stranici – Zaustavimo gradnju vrtica u dvoristu Gimnazije/Ekonomske,   trudnica prema kojoj je policija jutros primijenila silu izgubila je bebu.

,,Sve vas koji ste bili zabrinuti za našu hrabru lavicu Ivanu, sa žaljenjem moram da obavijestim da je ona dobro, ali da je izgubila bebu.. ne znam šta više da vam napišem, Bar plače danas”, saopšteno je na ovoj grupi.

Podsjećamo, na snimku koji se pojavio na društvenim mrežama, jedna aktivistkinja koja je sjedjela na pločniku je uzviknula pripadnicima policije da je trudna i da je ostave na miru.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE DRAMATIČNE SCENE U BARU: Policija nema obzira ni prema trudnicama (VIDEO)

Međutim policija se oglušila na njene uzvike, kao i na negodovanje ostalih demonstranata i nasilno je uklonila sa mjesta na kojem je protestovala.

Savjet za građansku kontrolu u ponedjeljak o policijskoj intervenciji

 

Savjet za građansku kontrolu rada policije u ponedjeljak će raspravljati o policijskoj intervenciji u Baru, na gradilištu ispred budućeg vrtića. To je “Vijestima” saopštio predsjednik Savjeta, Aleksandar Saša Zeković.

“Povodom policijske intervencije u Baru, a na inicijativu članova Savjeta, u svojstvu predsjedavajućeg ovim tijelom, sazvao sam vanrednu sjednicu koja će se odražti u ponedjejak u devet časova u prostorijama Skupštine Crne Gore.

Od Uprave policije zatražena su sva neophodna izjašnjenja u vezi sa policijskim intervencijama u Baru, saopštio je Zeković.

 

Policija:  Pružili smo asistenciju u skladu sa Pravilnikom

Službenici Uprave policije – Centra bezbjednosti Bar su danas, nakon što su se stekli zakonski uslovi, pružili asisteniciju pravnom licu „LD Gradnja“ d.o.o. Nikšić, shodno Pravilniku o uslovima i načinu pružanja pomoći drzavnim organima, organima državne uprave, organima lokalne samouprave i pravnim licima u postupku izvršenja njihovih odluka.

S obzirom da smo posredno saznali da je došlo do zdravstvenih komplikacija kod jednog lica izražavamo žaljenje ukoliko je to zaista tačno.

Naime, službenici CB Bar su jutros prilikom pružanja asistencije „LD Gradnja“  d.o.o. Nikšić,  priveli pet građana, među kojima je bila i ženska osoba, koji su svi pružali aktivan fizički otpor i sprječavali ulazak radnih mašina na gradilište. Na insistiranje službenika policije, izvršen je ljekarski pregled pomenute ženske osobe, s obzirom na činjenicu da se izjasnila da je u drugom stanju. Tom prilikom nijesu konstatovane povrede.

O događaju je obaviješten nadležni državni tužilac.

Uprava policije će preduzeti sve mjere na utvrđivanju eventualne odgovornosti policijskih službenika, a spisi predmeti će biti upućeni Odjeljenju za unutrašnju kontrolu policije na upoznavanje.

 

3 komentara

  1. Dosla je trudna da brani smrdljive čemprese eeee , jos cuje se odlicno kako se ponasa , pa ovo je za krivicnu prijavu ali ne policiji nego njoj , jer je direktno dovela u opasnost nerodjenu bebu . Dokle ide ova bolest i mrznja i politika , da su poceli svoju nerodjenu djecu da rizikuju radi necijih politickih poena , sram je bilo da j3 bilo , pi !!!! Jos vice onako poremeceno , trudna sam trudna sam , i onda ovoj policajki kucko jedna !!! E pa bolesnog naroda i iskrivljene svijesti !!! Krivicna prijava za trudnicu odma !!!

  2. An impressive share, I recently with all this onto a colleague who was simply doing little analysis for this. And hubby actually bought me breakfast since I found it for him.. smile. So let me reword that: Thnx for your treat! But yeah Thnkx for spending the time to talk about this, I find myself strongly about this and adore reading much more about this topic. Whenever possible, as you become expertise, might you mind updating your blog site with additional details? It is highly great for me. Massive thumb up just for this article!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com