,,Ulićemo se u rijeku slobode u Ulici Slobode, demokratska i moralna reforma Crne Gore mora početi” - Volim Podgoricu

,,Ulićemo se u rijeku slobode u Ulici Slobode, demokratska i moralna reforma Crne Gore mora početi”

Oni koji svojim bljutavim aferama, skorojevićkim i bolesnim pohlepama uporno ponižavanju građane Crne Gore zaslužuju odgovor istih građana, saopštilo je danas predsjednik Demosa, Miodrag Lekić.

“Zato na današnjim protestima u Podgorici u 18 časova treba na demokratski i kulturan način, slobodno iskazati revolt i gađenje na njihovu ljudsku bestidnost, na sada već dokazane korupcionaško-mafijaške radnje koje su praćene primitivnim, demagoškim, kukavičkim obmanjivanjem javnosti. I uputiti im poruke da se varaju u njihovom pretenzijama trajnog statusa van pravnog poretka”, napisao je Lekić u postu “Sve pritoke u istu rijeku” na svom Fejsbuk profilu.

“Nakon političko-građanskog razgovora i protesta u Zeti, ( koji počinje u 15 časova) dakle u epicentru “Koverte”, ćemo se poput jedne pritoke uliti u rijeku slobode, u ulici Slobode ( u 18.časova). Vjerujemo da će biti još pritoka, svaki put sve više, koje će rijeku Slobode činiti sve većom, moćnijom, uvjek u svom civilizivanom, bistrom koritu. Građanski zrelo i odlučno treba poručiti – Demokratska i moralna reforma Crne Gore mora početi”, napisao je Lekić.

U Podgorici će danas u 18 časova ispred zgrade Tužilaštva biti održan drugi protest pod sloganom “97.000 odupri se”.

Predsjednik Demokrata Aleksa Bečić, predsjednik Demosa Miodrag Lekić i čelnik Crnogorske Vladimir Pavićević danas će organizovati protest-razgovor sa građanima Zete, u KIC-u Zeta, sa početkom u 15 časova.

Vijesti

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com