Home / NOVOSTI / Tijelo Jasmine nestale prije 19 godina nađeno u zamrzivaču, uhapšena sestra

Tijelo Jasmine nestale prije 19 godina nađeno u zamrzivaču, uhapšena sestra

Policija je sinoć uhapsila 45-godišnju ženu koju sumnjiče za ubistvo Jasmine Dominić, čije je tijelo 19 godina nakon nestanka pronađeno u zamrzivaču u porodičnoj kući u selu Palovac, u Hrvatskoj.

Lokalni mediji javljjua kako je, prema neslužbenim informacijama, riječ o sestri Jasmine Dominić, Smiljani Dominić iz Palovca, koja je rođena 1974.

Podsjetimo, juče je u porodičnoj kući u selu Palovac u Međimurju otkriveno mrtvo tijelo. Truplo je otkriveno u zamrzivaču.

Na adresi na kojoj je tijelo nađeno živjela je Jasmina Dominić, djevojka koja je nestala 2000. godine. Neslužbeno se saznaje da je u vrijeme nestanka Jasmina živjela u kući s nekoliko godina starijom sestrom, a roditelji su radili u inostranstvu. Iako joj se svaki trag gubi 2000., njen je nestanak službeno prijavljen tek 2005.

Jasmina Dominić i dalje se vodi u evidenciji nestalih osoba, a policija sumnja da mrtvo tijelo u zamrzivaču pripada upravo njoj. To znači da je moguće da je tamo ležala gotovo 19 godina, a da niko ništa nije znao.

Leš je, prema navodima susjeda, otkrio budući suprug Jasminine nećake.

Policija još juče privela dvije osobe na informativni razgovor.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *