“Učinili smo sve da cijene struje ne utiču na standard građana” - Volim Podgoricu

“Učinili smo sve da cijene struje ne utiču na standard građana”

Vlada je učinila je sve da uvećanje cijene električne energije za neke kategorije potrošača, ne utiče na smanjenje životnog standarda, posebno imajući u vidu socijalno osjetljive kategorije, poručila je ministarka ekonomije Dragica Sekulić u odgovoru poslaniku Socijaldemokratske partije i članu Odbora za ekonomiju, finansije i budžet Raško Konjević Rašku Konjeviću.

“Razumijem da u svojoj najnovijoj ulozi opozicionara, koji navodno čuva narod od države, ovo predstavlja inspirativnu temu za Vas, posebno što ste kao funkcioner SDP-a u više uloga bili direktno uključeni u usvajanje zakona, uredbi i ugovora koje je Vlada dužna da i sada primjenjuje. Nemam namjeru da se o ovako važnoj temi koja se tiče građana sa Vama prepisujem putem medija i da Vam pomognem u dnevnom političarenju, već jedino da poštujem instituciju čiji ste dio. S obzirom na najavljenu sjednicu Odbora, a imajući u vidu pitanja koja ste mi ovim putem poslali, odgovoriću sa svojim saradnicima stručno i argumentovano na sva pitanja Vas i Vaših kolega, u okviru rada Parlememta”, istakla je Sekulić

2 komentara

  1. A cuti sramoto i bijedo… Struja poskupljala u krv, a ova nam se srpda u facu jos! Sve koji su potpisali ovu pljacku gradjana treba identifikovati , i kad dodje narodna Vlada, da se sudi za korupciju i prevaru svima. I u EPCG i u Ministarstvima i u DPS. Dzaba vam je sve, narod ce se osloboditi, a onda cete vi svi da odgovarate za vasa zlodjela! Za pljacku gradjana. Radite za Blaza i privatne interese, stavljate nasu prirodu , rijeke i vjetrove u ruke tatinih sinova i sumljivih tajkuna! A narod treba da trpi? Nece moci gospodo, vasa djela su vas osudila!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com