,,Dan kasnije sam bio na poslu, i kad sam došao kući došla je policija, čuo sam da su se dva sata kasnije javili u Hitnu” - Volim Podgoricu

,,Dan kasnije sam bio na poslu, i kad sam došao kući došla je policija, čuo sam da su se dva sata kasnije javili u Hitnu”

Pred sudijom barskog Osnovnog suda Tamarom Spasojević juče je nastavljeno suđenje Petru Vojvodiću (20), koji je optužen da je krajem avgusta prošle godine, u Sutomoru, nanio teške tjelesne povrede mladićima iz Rume Stefanu Novoselcu i Dejanu Grujičiću.

Vojvodić je na jučerašnjem ročištvu promijenio svoju odbranu. On je ostao pri priznanju da je nanio udarce mladićima iz Rume, ali kad su u pitanju posledice kazao je da ne želi da odgovara za nešto što nije napravio.

“I Stefan i njegov drug su bili u alkoholisanom stanju, sami su napustili mjesto incidenta. Svi smo otišli sa lica mjesta i ja nisam znao šta se kasnije dogodilo. Dan kasnije sam bio na poslu, radio sam kao spasilac na plaži, i kad sam došao kući došla je policija. Čuo sam da su se dva sata kasnije momci iz Rume javili u Hitnu, a u policiji je data izjava da je Stefan pao niza stepenice i zadobio povrede. Priznajem da sam ga udario, ali moj udarac nije bio toliko jak da bi mogao prouzrokovati takve posledice”, tvrdi Vojvodić.

Sudija Spasojević je kazala da će se o povredama dvojice mladića izjasniti vještak medicinske struke Krsto Nikolić u nastavku suđenja.

Na jučerašnjem suđenju pregledan je i SB sa video-nadzora jedne od zgrada ispred koje se desio predmetni događaj.

Vojvodić se tereti i za nasilničko ponašanje, a u pritvoru je šest mjeseci.

“Uz u važavanje svih okolnosti, pritvor traje predugo i predlažem da se ukine”, kazao je branilac optuženog Dragutin Durutović.

On je saopštio da je porodica optuženog spremna da u jemstvo da hipoteku na nekretninu, a Vojvodić bi dostavio putne isprave.

Tužilac Radovan Đurišić se usprotivio ukidanju pritvora nakon promjene odbrane optuženog.

DAN

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com