Home / NOVOSTI / NOSTRADAMUS NASTAVLJA DA ŠOKIRA: Trampa čeka metak, odnosi sa Putinom se drastično mjenjaju

NOSTRADAMUS NASTAVLJA DA ŠOKIRA: Trampa čeka metak, odnosi sa Putinom se drastično mjenjaju

Nostradamusova zastrašujuća proročanstva i predviđanja zbunjivala su kritičare i sledbenike tokom vjekova – ali da li je Nostradamus imao neke proročke snove za 2019. godinu? Jedan ekspert vjeruje da je Nostradamus pokušao da upozori SAD, Veliku Britaniju i ostatak svijeta na tragediju.

Mišel Nostradamus je neosprono najpoznatiji prorok na svijetu i mističar za koga sledbenici tvrde da je proricao budućnost sa nevjerovatnom tačnošću. Iako Nostradamusovi zapisi ne sadrže tačne vremenske odrednice i specifičnosti, pristalice vjeruju da njegova brojna proročanstava tek treba da se ostvare.

 

I sa novom godinom, konačno u punom zamahu, mnogi se pitaju koja su to proročanstva iz 16. veka i da li će se ostvariti 2019. godine. Krejg Hamilton-Parker, britanski psiholog i uređivač internet strane Psyhucs.co.uk je otkrio da je Nostradamus predvideo izuzetno nasilnu godinu za američkog predsednika Donalda Trampa

 

Prema psihologu, Nostradamus je upozorio na pokušaj atentata na Trampa, oružani sukob na Bliskom istoku i obnovljene odnose sa svojim ruskim kolegom između 2019. i 2020. godine.

Hamilton-Parker izjavio je: “Verujem da će Tramp dobiti drugi mandat, ali Nostradamus je predvideo da će pokušaj atentata biti u drugom mandatu”.

“Nostradamus je takođe predvideo rat na Bliskom istoku. Osećam da ćemo prve udare osetiti 2019. godine, ali to neće biti rat do istrebljenja”.

 

Psiholog je potom rekao da će Tramp sklopiti neku vrstu dogovora ili ugovora sa predsednikom Vladimirom Putinom. Ovaj sporazum će se navodno odraziti na Trampov sporazum sa Severnom Korejom, potpisan na samitu Severne Koreje i Sjedinjenih Država u junu 2018. godine.

 

Jedna stvar koju Nostradamus nije predvideo je, međutim, rezultat ili efekti glasanja za Bregzit. Sam Hamilton-Parker je predvideo da će uskoro doći do Brexita, zbog čega je rekao da je iznenađen što je Brexit izostavljen iz Nostradamusovih proročanstava.

Prema mišljenju psihologa, koji tvrdi da je predvideo ove događaje još u septembru 2017. godine, premijerka Tereza ​​Mej će pokušati da održi moć dok Britanija ne napusti Evropsku uniju.

 

Međutim, brza promena liderstva u Konzervativnoj stranci dobiće novo lice koje će voditi Vladu. Psiholog je rekao: „Ono što je najneobičnije u Nostradamusovim predviđanjima je da oni nemaju nikakve reference na Brexit. Predviđam Brexit u maju, u poslednjim minutima izazova za lidere.Tada će doći do izbora između lidera Dejvida Dejvisona i Borisa Džonsona, kao predvodnicima – Džonson dobija krunu. Videćemo i pojavljivanje nove stranke, kao što sam i ranije predvideo. Ali da li grešim?”

 

“Možda Nostradamus nije spomenuo ovaj istorijski događaj za Britaniju, Francusku i Evropu, jer se to nikada neće dogoditi?”, kaže psiholog.

 

Njegovi sledbenici veruju da je Nostradamus ispravno predvideo veliki požar u Londonu 1666. i uspon Adolfa Hitlera na vlast. Ali, kritičari tvrde da su Nostradamusova objavljena proročanstva previše nejasna da bi se smatrala istinitim i da zahtevaju veliku dozu opreznosti pri donošenju zaključaka.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com