Dalas želi Vučevića - Volim Podgoricu

Dalas želi Vučevića

Nikola Vučević velika je želja Dalas Meveriksa za narednu NBA sezonu. Prema informaciji Dalas morning njuza, menadžeri kluba ne kriju da će pokušati da na ljeto pregovaraju sa našim centrom.

Baranin je u nedjelju debitovao na Ol-star utakmici i prepoznat je kao velika zvijezda u Americi. Plan Dalasa je jasan da Vučević bude dio trija vrhunskih evropskih igrača, sa Slovencem Lukom Dončićem i Letoncem Kristapsom Porcingisom. Ekipi iz Teksasa je potrebno Vućevićevo iskustvo, s obzirom na to da u NBA Crnogorac igra od kraja 2011. godine.

Vučević će od ljeta biti slobodan agent i moći će da bez ograničenja bira novu sredinu. Jedna od opcija je i ostanak u Orlandu, gdje je prepoznat kao lider tima, pogotovo u ovoj, najboljoj sezoni karijere.

Nikola je mnogo puta istakao da je srećan u Orlandu i da taj grad doživljava kao drugi dom. Ipak, našem reprezentativcu izuzetno je bitno da u budućnosti bude dio ekipe plej-of kvaliteta sa dugoročnim šampionskim ambicijama.

Prema saznanjima pomenutog lista, važnu ulogu u dolasku Baranina u Dalas mogao bi da odigra jedan od njegovih agenata Bil Dafi. Dafi je takođe agent Luke Dončića.

U plej-ofu do sada Vučević je odigrao samo jednu utakmicu, u sezoni 2011- 12 kada je nastupao za Filadelfiju.

(Pobjeda)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com