ŠABANOVA PORODICA SE OGLASILA POSLE NESREĆE: Evo šta su Šaulići poručili nakon tragedije koja im se desila! - Volim Podgoricu

ŠABANOVA PORODICA SE OGLASILA POSLE NESREĆE: Evo šta su Šaulići poručili nakon tragedije koja im se desila! 

Porodica pjevača Šabana Šaulića, koji je tragično stradao u udesu u Nemačkoj, obratila se javnosti saopštenjem koje prenosimo u cjelosti:

“Porodica Šaulić želi da se u ovim teškim trenucima zahvali na bezrezervnoj podršci i pomoći Predsedniku RS Aleksandru Vučiću, Ministru spoljnih poslova i potpredsedniku Vlade Srbije Ivici Dačiću, ministru odbrane Aleksandru Vulinu, Generalnom konzulu u Dizeldorfu Branislavi Perin, predsjedniku Skupštine grada Beograda Nikoli Nikodijeviću, zamjeniku gradonačelnika Beograda Goranu Vesiću, Generalnom konzulu u Frankfurtu Branislavu Radovanoviću, Predsjedništvu i Vladi Republike Srbije, svom osoblju konzulata u Dizeldorfu, Skupštini grada Beograda, kancelariji Gradonačelnika i svim zvaničnicima koji su nam uputili riječi podrške.

Zahvaljujemo se klinici u Bilefeldu zbog napora i svestrano pružene pomoći u pokušaju spasavanja života, policiji grada Bilefelda koja nam je neprekidno bila na raspolaganju informacijama, zvaničnicima pokrajine Severna Rajna Vestfalija na pomoći, kao i državnom tužiocu koji je omogućio porodici da u toku obukcionog postupka ipak vidi tijelo i oprosti se na dostojanstveni način od našeg supruga, oca, dede i nikada prežaljenog velikog čovjeka i umjetnika Šabana Šaulića” – stoji u saopštenju Šaulića.

 

FOTO: SONJA SPASIĆ, PRINTSCREEN, STEFAN JOKIĆ

 

Da podsjetimo, naslednici Šabana Šaulića, Sanela i Mihajlo Šaulić, juče su u Nemačkoj u posebnim uslovima vidjeli tijelo pokojnog oca, iako je to protivno tamošnjim zakonima.

Kako smo dalje saznali, obdukcija će biti obavljena sjutra, u četvrtak 21. februara, u 10 časova i trajaće dva do tri sata.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com