David Guetta stiže u Crnu Goru - Volim Podgoricu

David Guetta stiže u Crnu Goru

David Guetta, najuspješniji muzički producent 21. vijeka i jedan od najtraženijih muzičkih izvođača na svijetu predvodiće program do sada najjačeg izdanja Sea Dance festivala, koji će biti održan od 30. avgusta do 1. septembra 2019. godine.

 Publika u Crnoj Gori imaće jedinstvenu priliku da vidi francuskog superstara koji je najzaslužniji za revoluciju muzičke industrije sa početka ove decenije, kada je elektronska muzika postala vodeći muzički pravac, a didžejevi najveće svjetske zvijezde. O tome govori i činjenica da je Guetta ujedno i jedan od najpopularnijih svjetskih izvođača sa nevjerovatnih 11 milijardi Youtube pregleda i preko 100 miliona fanova na društvenim mrežama, ističu sa SDFa.

“Nakon spektakularnog i jako emotivnog nastupa na glavnoj bini Exita prošle godine, pričali smo sa Guettom da je vrijeme da ove godine zajedno pokrenemo novu eru za Sea Dance festival, što će uskoro da potvrde i nove najave izvođača. Prvih pet godina je iza nas, i u narednih pet ulazimo sa najjačim izdanjem festivala dosad”, izjavio je Dušan Kovačević, osnivač Exita i Sea Dance festivala.

Spisak muzičara sa kojima je Guetta sarađivao uključuje najveća imena u istoriji popularne kulture, kao što su David Bowie, Rihanna, Snoop Dogg, Sia, Nicky Minaj, Avicii i brojni drugi.

On je jedini DJ koji je prodao vrtoglavih 50 miliona albuma i singlova, a dobitnik je i brojnih vodećih muzičkih nagrada, kao što su dva Gremija, te priznanja koja dodeljuju Billboard, MTV, DJ Mag i brojni drugi.

Najveći hitmejker današnjice krajem godine objavio je kolaboraciju „Say My Name“ sa mladim zvijezdama Bebe Rexhom i J Balvinom, koja već ima preko 300 miliona pregleda!

Time je Guetta zaokružio već uspješnu 2018. godinu, tokom koje je objavio megahitove sa Martinom Garrixom „Like I Do“ i „So Far Away“, zarazni singl „2U“ sa Justinom Bieberom, a na Spotify servisu njegove pjesme preslušane su čak dvije milijarde puta, što se preračunava u nevjerovatnih 116 miliona sati!

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com