Johanes Han u Podgorici - Volim Podgoricu

Johanes Han u Podgorici 

Predsednik Vlade Crne Gore Duško Marković i evropski komesar za proširenje Johanes Han otvoriće danas u Podgorici Ministarski sastanak o prelasku država Zapadnog Balkana na čistu energiju.

“U okviru Ministarskog sastanka biće potpisan dokument na osnovu kojeg će međunarodnim finansijskim institucijama (Evropska banka za obnovu i razvoj, Evropska investiciona banka i Fond KfW) biti omogućeno dodatno finansiranje prelaska država Zapadnog Balkana na čistu energiju”, najavljeno je iz Vlade.

Ministri ekonomije i održivog razvoja i turizma Crne Gore Dragica Sekulić i Pavle Radulović i komesar Han će se nakon Ministarskog sastanka obratiti javnosti.

Evropskog komesara sutra će primiti predsednik Vlade Duško Marković i potpredsednik Vlade za politički sistem, unutrašnju i spoljnu politiku Zoran Pažin.

I predsednik Crne Gore Milo Đukanović primiće danas komesara Hana, koji će boraviti u dvodnevnoj poseti Crnoj Gori, dogovorenoj polovinom januara.

“Nakon zvaničnih razgovora, predsednik Đukanović prirediće radnu večeru za delegaciju iz Brisela i ministre ekonomije i životne sredine i šefove delegacija zemalja regiona učesnica Ministarskog sastanka o tranziciji ka čistoj energiji na Zapadnom Balkanu, koji se održava u Podgorici”, saopšteno je iz Đukanovićevog kabineta.

1 komentar

  1. There are certainly a whole lot of particulars like that to take into consideration. That may be a nice point to bring up. I offer the ideas above as basic inspiration however clearly there are questions like the one you bring up where a very powerful factor will be working in honest good faith. I don?t know if greatest practices have emerged round issues like that, however I’m certain that your job is clearly recognized as a fair game. Both boys and girls really feel the influence of just a second’s pleasure, for the remainder of their lives.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com