Home / NASLOVNA / Milo Đukanović je kao Sveti Petar

Milo Đukanović je kao Sveti Petar

U Skupštini Crne Gore u toku je rasprava o predlogu zaključaka povodom afere “Koverta”.

Interesantno izlaganje imao je poslanik Demokratske partije socijalista Nikola Divanović koji je kazao da je Milo Đukanović simbol Crne Gore, te da neće dovijeka vladati…

“Moja poruka je uvijek da ne treba da krivite Petra zbog Svetog Petra, ne treba zbog Mila Đukanovića da mrzite Crnu Goru. Milo Đukanović je dok je tu đe je simbol Crne Gore isto kao Sveti Petar. Moraćemo svi da sačekamo da se Milo Đukanović povuče. Budite strpljivi još jedan mandat, neće ni Milo vladati dovijeka Crnom Gorom”, rekao je Divanović.

Poslanik Socijaldemokratske partije (SDP) Ranko Krivokapić podsjetio je Divanovića da su “Svetog Petra proglasili svecom kada nije bio na vlasti, i kad nije bio ni živ”.

“Da vidimo oćete li ga vi isti proglasiti za sveca kada ne bude na vlasti. Ili ću ga ja morati braniti od vas. Da ništa niste znali, da ništa niste krivi da je sve on kriv.. Ja sam se ovoga nagledao i Miloševića koji je bio svetac… svega toga sam se nagledao”, rekao je Krivokapić.

Vijesti

One comment

  1. E MOJ DUPEUVLAKACU SRAM TE BILO. STO HVALIS MILA KAD SAM ZNAS DA TO STO SI REKAO NIJE ISTINA. ISTO MISLIS STO I OPOZICIJA ALI DOBRA PLATICA I CUTIS KO MUMIJA. E JADNA NEMORALNA ZEMLJO , ZEMLJO DUPEUVLAKACA I POLTRONA.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *