DPS PODGORICA: Dvojac bez partije ne može biti naš partner - Volim Podgoricu

DPS PODGORICA: Dvojac bez partije ne može biti naš partner

Demokratska partija socijalista Podgorice saopštila je da njihova koalicija sa Crnogorskom u Glavnom gradu suštinski nije ni postojala.

Iz Crnogorske je jutros saopšteno da raskidaju koaliciju sa DPS-om.

“Što se naše partije tiče, to se neće ni primijetiti, kao što se nije primjećivalo ni do sada. Oni su sebe diskvalifikovali onog trenutka kad su u Budvi povili glave pred anticrnogorskim šovinistričkim pirom zarad ličnih interesa i dali legitimitet vlasti koja je to organizovala. Nakon tog sramnog prljanja imena u svom nazivu, ne samo da oni nijesu bili naši koalicioni partneri, nego ih i njihovo članstvo napušta u talasima, svakodnevno. Samo juče i danas dva potpredsjednika, i veliki broj uglednih članova”, navode iz DPS-a.

Dodaju da je od Crnogorske “izgleda ostao samo vajni predsjednik, nekadašnji glagoljivi srpski poslanik, koji sada u vezi sa Bečićem, i Lekićem izigrava ulogu građanina”.

“I stručnjaka za plagijate iznajmljenog potpisa u Bečićevim neubjedljivim plaćenim oglasima. Ustvari, nastupa u pravoj ulozi zbog koje je poslat u Crnu Goru. Ostao je i njihov guru iz Bečića koji će sigurno nastaviti da obmanjuje da je i ovaj anticrnogorski aranžman, kao onaj u Budvi, dogovorio „zna se s kim“”, zaključuju.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com