Home / NOVOSTI / Hronika / PODGORICA: Uhapšeni Sanja Božović (37) i Mijailo Stojanović (33)! Šestoro uhapšeno još u julu
Ilustracija

PODGORICA: Uhapšeni Sanja Božović (37) i Mijailo Stojanović (33)! Šestoro uhapšeno još u julu

Sudija za istrage Višeg suda u Podgorici Miroslav Bašović odredio je pritvor do 30 dana Mijailu Stojanoviću (33) i Sanji Božović (37), pišu Dnevne novine.

Oni se terete da su kao članovi kriminalne grupe koju je predvodio osumnjičeni Filip Bešović (29), a čiji su članovi bili i Goran Rakočević (34), Dejan Vukašinović (36), Luka Bulatović (22), Filip Knežević (30), Marinko Rajković (28), odgovorni za likvidaciju Miodraga Migija Kruščića 21. maja prošle godine i ranjavanje Olivere Lakić ispred njenog stana, 8. maja 2018.

Šestoro članova ove grupe se od jula prošle godine nalaze u pritvoru. Njima su tada lisice stavljene u odvojenim policijskim akcijama, jer je pretresom “štek” stanova koje su koristili pronađeno oružje, eksplozivne naprave i municija.

Istražitelji su tada došli do značajnih tragova i dokaza koji su im pomogli u rasvjetljavanju ubistva Kruščića i ranjavanja Lakić.

Članovima ove grupe stavlja se na teret da su počinili kriminalno udruživanje, teško ubistvo, nedozvoljeno držanje oružj a i eksplozivnih materija i teške tjelesne povrede.

Prema stavu policije i tužilaštva, Bešović je organizator ove kriminalne grupe, koja je formirana u Podgorici i na Cetinju, sa jasnim ulogama njenih članova.

Dnevne novine

loading...

2 0 komentara

  1. Pili su kod njega, a na kraju ga roknuli. Jad i sramota!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com