SJEDNICA ODBORA DPS GLAVNOG GRADA: Ubrzan ekonomski i društveni razvoj Podgorice - Volim Podgoricu

SJEDNICA ODBORA DPS GLAVNOG GRADA: Ubrzan ekonomski i društveni razvoj Podgorice

Sjednica Odbora DPS Galvnog grada, kojoj je prisustvovao predsjednik partije Milo Đukanović, održana je danas Podgorici, a Odbor je, razmatrajući izvještaj o realizaciji izbornog programa DPS Podgorice konstatovano da su postignuti veoma dobri i uspješni rezultati koji potvrđuju odgovoran i posvećen odnos izvršne vlasti Glavnog grada prema realizaciji svih segmenata izbornog programa i potrebama građana, saopšteno je iz DPS-a.

Odbor DPS Glavnog grada je ocijenio da je veliki broj uspješno realizovanih projekaka tokom protekle godine snažna potvrda efikasnog sprovođena politika gradske uprave u cilju strateškog razvoja grada i unapređenja kvaliteta života njegovih stanovnika.

Članovi Odbora DPS Glavnog grada su konstatovali da su planirani projekti gradske uprave, kao i oni čija je realizacija u toku, garancija za dalji održiv i dinamičan razvoj Podgorice.

Na sjednici je saopšteno da je efikasan i uspješan rad novog i podmlađenog Kluba odbornika DPS U Skupštini Glavnog grada dodatni kvalitet u radu partije na nivou Grada i data je puna podrška svim odbornicima da nastave da realizuju planirane aktivnosti i doprinose usvajanju i sprovođenju odluka u interesu razvoja Podgorice i boljitka njenih građana.
Odbor DPS Glavnog grada zaključio je da u koordinaciji gradske uprave i odborničkog kluba DPS u gradskoj Skupštini mogu biti postignuti superiorni rezultati u daljem upravljanju Glavnim gradom, te da ubrzan ekonomski i društveni razvoj Podgorice dominantno generiše i dalji razvoj Crne Gore.
Odbor DPS Podgorice razmotrao je, između ostalog, i aktuelnu političku situaciju u Crnoj Gori, koju poslednjih par mjeseci obilježava aktivnost dijela opozicione javnosti, s namjerom da djelovanje nadležnih državnih organa protiv, kako je rečeno, nezakonitog poslovanja Atlas i IBM banke i njihovog osnivača, iskoriste za još jedan pokušaj, kako su ocjenili, nezakonite i nedemokratske promjene vlasti.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com