UHAPŠENO TROJE PODGORIČANA - Volim Podgoricu

UHAPŠENO TROJE PODGORIČANA

Službenici Centra bezbijednosti Podgorica su, preduzimajući aktivnosti na rasvijetljavanju krivičnih djela iz oblasti imovinskog kriminaliteta, rasvijetlili pet krivičnih djele krađa i jedno krivično djelo teška krađa.

Naime, policijski službenici su, postupajući po prijavi I.P. iz Republike Hrvatske da mu je, 29. januara 2019. godine, otuđeno terensko motorno vozilo marke „BMW X-5“, 06. februara pronašli vozilo u naselju Gornji Kokoti. Tokom vršenja uviđaja, iz vozila i sa lica mjesta izuzeti su tragovi koji su upućeni u Forenzički centar radi vještačenja a vozilo je vraćeno vlasniku.

Podgorička policija je lišila slobode N.R. iz Podgorice zbog sumnje da je počinio krivično djelo krađa na štetu M.P. On je, sumnja se, otuđio pmv marke „Peugeot 106“. Policija je istog dana primjetila otuđeno vozilo i zaustavila ga. Vozilom je upravljao N.J. dok se na mjestu suvozača nalazio N.R. Vozilo je vraćeno vlasniku.

Slobode je lišen N.P. (18) iz Podgorice zbog sumnje da je počinio dva krivična djela krađa. On je jedno krivično djelo počinio na način što je, kako se sumnja, sa parking prostora otuđio vozilo, dok je drugo djelo počinio na štetu maloljetnog lica kojom prilikom mu je otuđio mobilni telefon i 20 eura.

Vozilo je pronađeno i vraćeno vlasniku, dok je osumnjičeni otuđeni mobilni telefon prodao.

Osim toga, podgorička policija je rasvijetlila i tešku krađu koja je počinjena na štetu firme „Euro – Zox“ i tom prilikom su lišili slobode D.R. (38) iz Podgorice. On je, sumnja se, podesnim sredstvom otvorio ulazna vrata, ušao u unutrašnjost objekta i otuđio dva nova bojlera.

1 komentar

  1. It’s appropriate time to have ideas for future years and it is time to be happy. I have discover this kind of publish of course, if I may My partner and i want to give you advice couple of attention-grabbing things or perhaps recommendations. You could possibly can create following content articles referring to this article. My partner and i need to learn even more reasons for it!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com