Zbog čega je OTKAZANO gostovanje Kneževića na Prvoj TV? - Volim Podgoricu

Zbog čega je OTKAZANO gostovanje Kneževića na Prvoj TV?

Iz Prve televizije tvrde da je gostovanje Duška Kneževića otkazano jer se nije, po dogovoru, pojavio na tehničkoj probi.

Nakon što Atlas grupa saopštila da je otkazano gostovanje Kneževića u emisiji Ukrštene riječi na Prvoj TV, koje je on najavio putem Instagrama, reagovali su iz ove televizije. Oni demantuju navode Kneževića i tvrde da je emisija otkazana jer se on nije pojavio na tehničkoj probi i nije ispoštovao dogovor.

“Nikada iz Prve televizije nije bilo govora o otkazivanju emisije. Tako smo se sve vreme i ponašali. Jedini koji dogovore nije poštovao je gospodin Knežević. U četvrtak je, kako je autorka emisije prethodno dogovorila sa njegovim predstavnikom, bila zakazana tehnička proba. Naša ekipa bila je na svojim mestima i čekala dolazak druge strane. Nisu se pojavili. To, dodatno, potvrđuje da nikakvih ograda sa strane Prve televizije nije bilo”, navode iz Prve i doaju da je reagovanje Kneževića samo jedno u nizu nekorektnih ponašanja.

“Počelo je lažnim navođenjem termina emisije, koji nikada nije dogovaran, nastavljeno nedolaskom na probu, potom izostankom svakog objašnjenja zašto se to dogodilo i na kraju ultimativnim zahtjevom da se tehnička proba radi u ponedeljak, u 19 sati, iako znaju da tada uživo ide naša centralna informativna emisija. Pored toga, tehnička proba u tako kratkom vremenu nosi ogroman rizik jer korekcije nisu moguće. O svemu tome postoji pisani trag”, navodi se u saopštenju ove TVi naglašava da Prva televizija nije otkazala emisiju.

“To mogu da potvrde svi učesnici. Nikola Marković ima i napismeno dokaz o spremnosti Prve televizije da realizuje emisiju. Ako želi, može da objavi. Ako bude potrebno, radi pune istine i zaštite integriteta Prve televizije, koja nije ni pod čijim uticajem, procenićemo da to sami uradimo. Zašto su gospodinu Kneževiću potrebna opravdanju, on zna. Što se Prve televizije tiče nećemo odgovarati na njegove provokacije. Političke i igre moći nisu ono u čemu Prva televizija učestvuje”, ističu iz ove medijske kuće.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com