PODGORICA: Dodatno će vještačiti povrede djevojke koja je pretučena kod Sat kule - Volim Podgoricu

PODGORICA: Dodatno će vještačiti povrede djevojke koja je pretučena kod Sat kule

Radunović je optužen za nasilničko ponašanje jer je početkom novembra u prodavnici brze hrane kod Sat kule napao Prelević i Dragicu Raičević

Vještak medicinske struke uradiće dodatno vještačenje povreda Teodore Prelević, nakon što je njena punomoćnica advokatica Sandra Jočić juče dostavila dodatnu dokumentaciju tvrdeći da je djevojka, prilikom napada Miomira Radunovića, zadobila i tešku tjelesnu povredu koljena.

Tako je sudija Rade Ćetković odlučio da se utvrdi da li je povreda koljena nastala u spornom događaju i da se vještak izjasni o vrsti i težini povreda.

Radunović je optužen za nasilničko ponašanje jer je početkom novembra u prodavnici brze hrane kod Sat kule napao Prelević i Dragicu Raičević.

Na jučerašnjem suđenju branilac optuženog advokatica Marija Grubač izrazila je sumnju da ta povreda ima veze sa događajem, jer je utvrđena mjesec kasnije.

“Osim toga, ona je zaposlena kao pripravnik u Kliničkom centru i vrlo lako je mogla da dobije nalaz kakav želi”, navela je Grubač.

Prelević je, međutim, pojasnila da je to nalaz privatne klinike, te da to, koliko ona može išta da završi u Kliničkom dovoljno govori to da nije mogla ni da zakaže u toj zdravstvenoj ustanovi, već je išla kod privatnika.

Svjedok Zoran Cvijović koji je bio u društvu Radunovića te noći rekao je da ne zna šta je Radunovića navelo da tako reaguje, ali da mu se čini da mu se neka od njih obratila riječima “konju matori”.

Nakon što mu je sudija rekao da to kod tužioca nije pominjao, Cvijović je rekao da je bila neka rasprava između njih, ali da je i on popio i da se tačno ne sjeća i nije mogao sve da vidi. Dodao je i da nije vidio da je Radunovića ijedna od njih pljunula.

Mislim da je oštećenu zamijenio sa nekim, ne znam zašto bi udario dijete od 20 godina”, naveo je Cvijović. Punomoćnici oštećenih djevojaka prigovarali su iskazu navodeći da se svjedok selektivno sjeća.

Radunović je na jučerašnjem ročištu rekao da su mu u zatvoru davali pogrešnu terapiju.

“Ja sam bolestan čovjek, a smješten sam u uslovima u kojima ne biste držali ni psa, molim vas da učinite nešto”, obratio se sudiji.

Sudija mu je rekao da on za to nije nadležan, nakon čega mu je Grubač predočila da se već obratila upravi zatvora sa zahtjevom da mu se omoguće normalni uslovi za liječenje.

(Vijesti)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com