PODGORIČANIN TVRDI: Nisam ubio Kruščića, znao sam ga iz grada kao dobrog čovjeka, niti sam ranio Lakić, moj pokojni otac bio je prijatelj sa njom - Volim Podgoricu

PODGORIČANIN TVRDI: Nisam ubio Kruščića, znao sam ga iz grada kao dobrog čovjeka, niti sam ranio Lakić, moj pokojni otac bio je prijatelj sa njom  

Osumnjičeni za ubistvo Miodraga Kruščića i ranjavanje novinarke Olivere Lakić, Mario Milošević uputio je preko advokata pismo medijima, u kojem demantuje navode policije i tvrdi da nema veze sa optužbama.

Pismo prenosimo integralno:

“Vezano za informacije koje je objavila Uprava policije Crne Gore o tome da je rasvijetlila ubistvo Miodraga Kruščića i napad na novinarku Oliveru Lakić, te mene označila kao izvršioca krivičnog djela ubistvo na štetu Miodraga Kruščića i nekoga ko je povezan sa mučkim napadom na Oliveru Lakić, koristim ovu priliku da kažem da informacije koje su objavili nisu tačne i da, što se mene tiče, nisu rasvijetlili ni jedno ni drugo krivično djelo!

Kategorički tvrdim da nikakve veze nemam sa ubistvom Miodraga Kruščića! Njega sam poznavao iz grada kao dobrog ugostitelja, a mislim i da je bio dobar čovjek, te da niko nije imao razloga da ga liši života. Zgrožen sam činjenicom da me policija dovodi u vezu sa ubistvom tog čovjeka. Nevjerovatne su i izmišljotine da sam navodno, u više navrata, ulazio na teritoriju države Crne Gore sa Kosova. To nije tačno! Da sam nogom zgazio na teritoriju Crne Gore, siguran sam da bih istog momenta bio uhapšen. Ne bi valjda policija, koja me potražuje, pustila da se slobodno krećem po Crnoj Gori.

Istakao bih i da je moj pokojni otac bio u prijateljskim odnosima sa novinarkom Lakić i da istu poznajem iz viđenja. Ne mogu da vjerujem da me dovode u vezu sa napadom na gospođu Lakić! Nemam nikakve veze sa napadom.

Označen sam i kao član kriminalne organizacije čiji je organizator izvjesni Filip Bešović! Ne znam ni ko je taj Bešović i nikada nisam imao komunikaciju sa njim. Ako se dobro sjećam, ranije su me povezivali i sa nekim drugim klanom. Sada se, izgleda, pojavila potreba da izmisle da sam u nekom drugom klanu. Možda ni tu nije kraj. Ima vjerovatno još klanova u Crnoj Gori pa će me, ovi što “rasvjetljavaju” krivična djela, učlaniti u još neki klan bez mog znanja i saglasnosti.

Očigledno je nekome bio cilj da napravi predstavu za javnost, domaću i inostranu i pokaže da su rasvijetljena dva krivična djela koja su jako uznemirila crnogorsku javnost. Ovom prilikom poručujem, da što se tiče mog učešća u ubistvu Miodraga Kruščića i napada na novinarku Oliveru Lakić, njihovi zaključći nisu tačni, jer sa time nemam nikakve veze! Za sve što sam u životu radio, odgovoran sam! Neću i ne želim da odgovaram za nešto što nisam uradio niti nosim pečat ubice Midoraga Kruščića i napadača na Oliveru Lakić. Dovodili su me u vezu i sa ubistvom Olivera Ivanovića, pa ispade da sa time nemam nikakve veze. Nemam veze ni sa ovim nedjelima koja mi sada podmeću i kažem da su to podle laži’.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com