PODGORIČANKA ODUŠEVILA REGION (VIDEO) - Volim Podgoricu

PODGORIČANKA ODUŠEVILA REGION (VIDEO)

Mlada pjevačka nada Katarina Radulović iz Podgorice, u čiji talenat su se uvjerili i gledaoci prethodne sezone dječjeg takmičenja “Pinkove zvezdice” u muzičkom takmičenju “Pinkove zvezdice – All stars” nastavila je da oduševljava žiri i gledaoce.

U posljednjoj emisiji takmičenja “Pinkove zvezdice – All stars” talentovani mališani su pjevali narodne pjesme.

Naša Katarina je dobila svih pet glasova od strane žirija, a za nastup je pripremila dvije numere. Pjevala je pjesmu Merime Njegomir “Ivanova korita” i Ksenije Cicvarić “Milica jedna u majke”.

“Danas je tvoja moć bila u ekipi. Potpisujem da kada se rade velike stvari u našem poslu, ne možeš da uradiš nešto veliko. Danas su svi oni stajali čvrsto uz tebe”, rekla je Nataša Bekvalac.

“Ja sam zadovoljan. Meni se ovo svidjelo. Definitvno par vas koji priređujete nešto, ne može da se vidi na televiziji. Svaka čast što temeljno pristupiš svakom zadatku”, rekao je Milan Stanković.

“Ovaj nastup, kao i svaki do sada osmislila je moja mama, naravno i uz moje sugestije. Poželjele smo da sve izgleda etno, a opet na dječiji način. Prvi na redu je bio moj jednorog iz djetinstva koji je trebao postati ovca za ovu priliku. Otkinuti su mu ljubičasti rog i rep, a za stomak prišiven sunđer. Onda je trebalo nabaviti pravu ovčju vunu, tj neobrađeno runo. Preporuke nas dovode kod gospodina Tiha Bailovića koji odmah sa zadovoljstvom ustupa par džakova da izaberemo najbolje. Potom, mama lijepi, ušiva, farba i iscrtava njušku, došiva nove uši, rep, stežući zavojem obmotava noge da postanu tanje Tako nastade prava pravcata ovca. Beknu i razumjesmo se odmah. Valjalo je napraviti i jedno crnogorsko ognjište oko kojeg se dešava radnja. Nesto ukrštenih cjepanica, okvir od kartona, postolje od palete, dvije pur pjene da popune prazninu i učvrste sve u kompaktni komad. Potom najlon ofarban u boje vatre i kasnije u središte umetnut upaljeni frizolajt da sve još i svijetli. Baka ustupa na pola ispleten džemper sa iglama, dekorativnu preslicu, mali kazan za rakiju, a za sve ostale rekvizite poput kolijevke sa bebom, mašine za tkanje, harmonike, gusala, frule, sijena, pobrinuli su se moji sjajni drugari iz KUD Lovćenac. Za ovu prilku njih su, po našoj želji , baš onako kako priliči, stilizovale njihove mame i hvala im na tome. Otputovale smo u Lovćenac, susreli i upoznali se, a dva naredna dana sa svojim koreografom, divnom i dragom Aleksandra Mihaljević oni su uvježbali sve tačke baš onako kako smo zamislile”, napisla je Katarina na svom Facebook profilu povodom priprema za ovaj nastup.

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com