TRIFUNOVIĆ UŽIVA SA ŽENOM VOĐE ŠKALJARSKOG KLANA: Evo u kakvom je društvu NOVOPEČENI POLITIČAR (FOTO) - Volim Podgoricu

TRIFUNOVIĆ UŽIVA SA ŽENOM VOĐE ŠKALJARSKOG KLANA: Evo u kakvom je društvu NOVOPEČENI POLITIČAR (FOTO)

Ima neka tajna veza… Lider PSG se hvalio druženjem s Dejanom Živković, nevenčanom ženom Jovana Vukotića, navodnog vođe ozloglašenog krimi-klana

Glumac i predsjednik Pokreta slobodnih građana (PSG) Sergej Trifunović ne skriva da se druži sa ljudima koji su povezani s licima iz kriminalnog miljea!

Naime, on je prethodne dane proveo u društvu s Dejanom Živković, nevenčanom ženom Jovana Vukotića, navodnog vođe ozloglašenog „škaljarskog klana“ koji se trenutno nalazi u zatvoru, a ona ga redovno posjećuje. Svoje druženje nisu skrivali, nego su ga i ovekovječili video-snimkom koji su i jedno i drugo postavili na Instagram.

 

FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

Druženje uz klavir

Trifunović, koji je glavni zagovornik protesta koalicije Dragana Đilasa, i žena ozloglašenog kriminalca jedno od druženja su upotpunili muzikom, pa se glumac latio klavira. Sve to je Dejana fotografisala, a zatim, uz aplauz i komentar „Moj talentovani prijatelj“, postavila na Instagram. Posle samo sat vremena Trifunović je tu fotografiju podijelio na svom profilu.

 

FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

Sagovornici  kažu da sve ovo pokazuje da Trifunović nema apsolutno nikakav osjećaj o moralnim i društvenim normama, te da nije dorastao ozbiljnom bavljenju politikom. Kriminolog Zlatko Nikolić ocjenjuje da, posle raznih ispada, Trifunović nema šanse da još dugo bude lider u svojoj stranci.

– On samo doliva vodu u vodenicu koja mu ne ide u prilog. Imponuju mu lica koja u javnosti ostavljaju utisak opasnih osoba jer i sam pokušava da bude mačo tip. I u izjavama je neumjeren, neukusan, nekulturan. Posle svega toga, čovek ne uliva nikakvo povjerenje, a pošto već nema politički kredibilitet, nema šta ni da ugrozi ovakvim istupima – kaže Nikolić za Kurir.

Podsjetimo, Trifunović se i ranije družio s kontroverznim ličnostima, kao što je Milorad Ulemek Legija, koji je osuđen za ubistvo premijera Zorana Đinđića. Svojevremeno je lider LDP Čedomir Jovanović potvrdio da su Trifunović i Legija bili ortaci, a o toj vezi je nedavno govorila i dramska spisateljica Biljana Srbljanović.

 

Skandal za skandalom

Podsjetimo, Trifunović je u poslednje vreme imao više skandaloznih ispada, poput vređanja žena, promovisanja marihuane… Ovih dana je prozivao i premijerku Anu Brnabić i njenu partnerku Milicu Đurđić, i to samo nekoliko sati nakon što su dobile bebu.

3 komentara

  1. Youre so cool! I dont suppose Ive read anything like this just before. So nice to seek out somebody by original applying for grants this subject. realy i appreciate you for starting this up. this site can be something that is needed over the internet, a person with a bit of originality. beneficial task for bringing new things towards world wide web!

  2. hey all, I used to be just checkin¡¯ out this blog and I actually admire the basis of the article, and don¡¯t have anything to do, so if anybody would like to to have an engrossing convo about it, please contact me on AIM, my name is heather smith

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com