BUDITE DIO HIP HOP SPEKTAKLA: Veliki Nastup SMOKE MARDELJANO, i promocija albuma “33” podgoričkog repera Luke Bulatovića - Volim Podgoricu

BUDITE DIO HIP HOP SPEKTAKLA: Veliki Nastup SMOKE MARDELJANO, i promocija albuma “33” podgoričkog repera Luke Bulatovića

Hip hop fusion je dogadjaj koji se organizuje svake godine u Crnoj Gori a ove godine će ujedno biti promocija albuma “33”, podgoričkog repera Luke Bulatovića.
“Mislim da je ovo sjajna prilika da se malo scena proširi. Nastupi jako znače našoj sceni s obzirom na ne toliku zastupljenost ovog muzičkog pravca.” – navodi podgorički reper.
Organizatori obećavaju noć za pamćenje jer ovakvih događaja rijetko kada ima u Crnoj Gori. Gosti večeri su jaka imena iz Srbije i Hrvatske. Prvu noć žurke u Podgorici koja je zakazana za drugi mart, goste će zabavljati Smoke Mardeljano, Luccano Hillfinger iz Srbije, Grga iz Hrvatske, Pepe iz Podgorice, Dj Be Real i Luka Bulatović. Trećeg Marta istoj postavi u Niksiću, pridruzuje se momci iz Niksića, Ljeskovic Martin (Lucidan), Miloš Pavićević (Kela)
MONTENEGRO PUB, NK PUB Ulaznica 4€, početak 21:00h

 

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com