U OVOM LOKALU SU NAJBOLJE PODGORIČKE ŽURKE: Podgoričani su glasali i – dileme nema! - Volim Podgoricu

U OVOM LOKALU SU NAJBOLJE PODGORIČKE ŽURKE: Podgoričani su glasali i – dileme nema!

Lokal koji organizuje najbolje žurke u Podgorici, naravno uz Nikšićko, na osnovu glasanja Podgoričana u anketi koja je trajala od 18. do 25. februara je Bicycle club!
Lista lokala učesnika na Prvom podgoričkom prvenstvu u organizaciji najbolje žurke, sastavljena je na osnovu vaših predloga, kao i predloga organizatora, portala Volim Podgoricu i Nikšićkog piva.  
Tokom sedam dana čitaoci su mogli glasati za 11 podgoričkih lokala, a ubjedljivo najviše glasova dobio je lokal 
Na drugom mjestu je lokal Biro, sa 5,32%  glasova, a na trećem Titograd, sa 4,2 % glasova. U anketi su učestvovali i svima dobro poznati lokali Urban,  Marienplatz, Greenwich, Štrudla, Tarantino, Loft, Terminal i Minhen Zweite
Mi smo se uvjerili da su žurke u svim ovim lokalima fenomenalne, ali su posjetioci prvoplasiranih lokala odlučili svojim glasovima – ubjedljivo najaktvniji su bili oni čiji je favorit Bicycle club.
Čestitamo pobjednicima, narednih dana će ih kontaktirati organizatori kako bi im uručili nagrade. Tri prvoplasirana lokala dobiće i dokaz da su najbolji – diplome koje ih obavezuju da ostanu tako dobri, i budu još bolji, a najbolji dobija specijalnu nagradu Nikšičkog, šta drugo nego – Nikšićko!
Kako izgledaju rezultati glasanja, možete pogledati na sledećem linku:

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com