Počinje Sajam ženskog preduzetništva u Mall of Montenegro - Volim Podgoricu

Počinje Sajam ženskog preduzetništva u Mall of Montenegro

Sajam ženskog preduzetništva, biće otvoren sjutra u 10 časova u tržnom centru Mall of Montenegro, a trajaće do nedjelje.

Prema riječima predsjednice Udruženja preduzetnica Crne Gore, Edite Dautović preduzetnice iz svih djelova Crne Gore izložiće i reklamirati svoje proizvode i usluge na 30 štandova.

Kako dodaje, sajam je jedan od bitnih indikatora gdje se krije moć žene, a ,,naša država sve više razvija i podržava žensko preduzetništvo“.

– Ciljevi organizovanja sajma su osnaživanje žena, podsticaj i razvoj ženskog preduzetnišva. Pored žena preduzetnica koje su ostvarile uspjeh u oblasti preduzetništva, na sajmu izlažu i žene koje su tek na početku ovog puta, a koje takođe snažno podržavamo – rekla je Dautović.

Ona je istakla da se sajam održava u periodu kada Udruženje preduzetnica Crne Gore slavi deceniju svog postojanja koja će se  obilježiti  drugog marta u ,,Šipčanik“-u u 20 sati.

-Članice Udruženja, njih više od 150, taj datum obilježavaju izlaganjem i reklamiranjem svojih proizvoda i usluga na sajmu ili svečanom proslavom u ,,Šipčanik“-u, svaka na način na koji to njoj najviše prija – rekla je Dautović.

Podsjetimo, program će upotpuniti tri modne revije odnosno modne dizajnerke Nataša Pejović i Edita Nimanbegu Barović iz Crne Gore, Marija Šabić iz Srbije i modni kreator Diaz Kova iz Bosne i Hercegovine.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com