NEVJERICA! Pogledajte KAKO IZGLEDA račun za struju u Americi, a kako u Crnoj Gori! (FOTO) - Volim Podgoricu

NEVJERICA! Pogledajte KAKO IZGLEDA račun za struju u Americi, a kako u Crnoj Gori! (FOTO)

Sramno visoki računi za struju, kao i najava novih poskupljenja iako za to ne postoji nikakvo opravdanje, sve više su tema korisnika na društvenim mrežama.

Jedan korisnik Fejsbuka koji je od loše ekonomske situacije u zemlji ,,lideru regiona”  ,,pobjegao” u Ameriku, podijelio je na društvenim mrežama svoj račun za utrošenu struju u hladnom Čikagu.

,,Zvanično, prosječan januarski račun za struju u Crnoj Gori je iznosio oko 50€. Najavljena su dodatna poskupljenja.

U hladnom Čikagu, za protekli mjesec imam/o obavezu da za utrošenu električnu energiju platim/o 28,80 dolara (oko 25 eura).”

Za razliku od njega, drugi korisnik Fejsbuka ,,pohvalio se” i podijelio fotografiju svog nestvarno visokog računa napravljenog kod nas.

,,Kako je lijep osjećaj kad imaš samo 200€ u džepu, a 190 eura ti je račun za struju. Kako ću ove 10 eura sa merakom da potrošim, ima da kupim 2 litra čokoladnog mlijeka, nek ide život”, napisao je ovaj korisnik Fejsbuka.

3 komentara

  1. Ako vi volite Podgoricu kao istinu, kako li izgleda kad mrzite!?
    Cijena 1kw na ovom računu je skoro 10 centi tj duplo viša nego kod nas skuplja tarifa. Ovaj iz hladnog Čikaga je izgleda taj mjesec proveo na Floridi, a pošto je u rodnoj vukojebini naučio da ostavi uključenu sijalicu ispred kuće tih 87kw za mjesec je ona potrošila. A vi kao sprdnja od portala po ko zna koji put dokazujete svoje istinoljublje i moral. ps Cijena struje u Crnoj Gori je odraz bezočnosti vlasti i opozicije i niske svijesti naroda.

  2. američki račun pokazuje da je za utrošenih 87 kilovata potrebno platiti 28 dolara i 80 centi, pa kad to podijelimo dođemo do toga da kilovat struje u americi iznosi čak 33 američka centa, što iznosi 30 euro centi, dakle TRI PUTA SKUPLJA od naše struje.

  3. Ja zivim u Americi blizu Cikaga. Za Januar sam potrosio 1379 kW i to ukupno platio $118.51. Znaci priblizno me je kilowat kostao 8.6 centi u dolarima ili 7.5 centi eura. U Americi ti uzmu nekih $20 kao pretplatu bez obzira koliko si potrosio a vecina se grije na gas.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com