Sergej Ćetković slavi 20 godina BRAKA sa Kristinom: “Treba imati sreće u životu da nađeš PRAVU OSOBU…” - Volim Podgoricu

Sergej Ćetković slavi 20 godina BRAKA sa Kristinom: “Treba imati sreće u životu da nađeš PRAVU OSOBU…”

Iako je uvijek bio jedan od onih koji su svoju privatnost čuvali samo za sebe, pop zvijezda Sergej Ćetković, sa pričama iz života njegovih ćerkica Lole i Mile, izašao je u javnost na izuzetan način.

Supruga Sergeja Ćetkovića Kristina, fotograf po profesiji, fotografisala je ćerkice Milu i Lolu dok se igraju i došla je na ideju da se naprave slikovnice, a potom je Sergej ideju razvio u crtane filmove “Lola i Mila“. Onda je tu dodao i dječije pjesmice, koje je stvarao uz pomoć Leontine i hora “Čarolija”.

Slikovnice su se našle i na prošlogodišnjem Sajmu knjiga, a sve to vodila je ideja da prihod od prodaje slikovnica ide u humanitarne svrhe, da se pomogne, između ostalih, i roditeljskoj kući “Zvončica”. Cela ova akcija nazvana je “Šta je slađe od kolača”.

Za “Ljubav i zdravlje” Sergej Ćetković otkriva kako je sve počelo, kako sada izgleda svakodnevica njegove porodice, jer ćerkice Lola, koja je nedavno proslavila 9. rođendan, i Mila, koja ima šest i po, jedine su djevojčice kod nas koje imaju svoj crtać, svoje pjesmice i svoje slikovnice.

Ali, ipak, priče o Loli i Mili, čini se, ne bi bile slađe od kolača, ne bi prenijele lijepu poruku tako dobro, da nije tate i mame koji su ih potpuno ophrvali ljubavlju otkako su stigle u njihov dom.

Sergej ističe da je cilj predhodno pomenutog rada pomoć onima kojima je to najpotrebnije. Čitava priča oko slikovnice ga je veoma dotakla i probudila novu stranu kreativnosti vezano za crtani film,kada je došao na ideju da oživi ta dva lika iz slikovnice,koji su bazirani na njegovim ćerkama Loli i Mili.

“Želja je da naučimo klince nekim stvarima koje su jako bitne, a zaboravljene, kojima se u današnje vreme pridaje najmanje važnosti, a to je prije svega porodica, zajedništvo”, rekao je Sergej, a prenosi Informer.

Na pitanje koja je tajna uspješnog braka, s obzirom da u martu slavi 20 godina braka sa Kristinom, odgovorio je:

“Poenta je da imaš puno sreće u životu i da nađeš pravu osobu sa kojom ćeš da dijeliš i dobro i zlo – i da to traje” .

On je  takođe otkrio da ga je period bez djece još više zbližio sa suprugom, ali i da je sve “zaokruženo” kada su dobili djecu.

Kada mu dođu “teški dani” ističe da je najvažnije da čovjek nije sam, ni kad je tužan ni kad je srećan, sve treba dijeliti sa onim koga voliš.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com